Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégedett vagy a pároddal külsőre és belsőre?
Figyelt kérdés
Írd le a nemedet a korodat, hogy mióta vagytok együtt és azt, hogy mit szeretsz és mit nem szeretsz benne!júl. 23. 15:57
3/8 anonim válasza:
Nem vagyok.
Elég elhízott sokat eszik már nem ad magára.Edzeni nem jár.Több éves ruhákat hord.
30F 5 éve együtt.
4/8 anonim válasza:
Nem vagyok.
Elég elhízott sokat eszik már nem ad magára.Edzeni nem jár.Több éves ruhákat hord.
30N 5 éve együtt.
Kíváncsi vagyok a nők vagy a férfiak pontoznak majd jobban.
7/8 A kérdező kommentje:
1,2-es Ez egy anonim oldal. Gondolod, hogy majd így beazonosít valaki?
Ha meg akartok osztani több dolgot is nem fogom megakadályozni.
júl. 24. 08:50
8/8 anonim válasza:
Basszus, nyilván azért is vagyok vele! Áhh!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!