Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az ismerkedési tanácsról?
Már nem emlékszem pontosan, melyik PUA könyvben olvastam (talán a Mystery Method), de maga a tanítás eléggé megmaradt bennem:
"Vezesd a férfiakat, és a nők követni fognak"
Szerintem ez nem kifejezetten a kiegyensúlyozott kapcsolatokra vonatkozik. Legyen az akár párkapcsolat, barátság vagy munkakapcsolat, szerintem ott ez egymással való nyílt és őszinte kommunikáció a fontos, az építő. Ez inkább egy ilyen manipulációs, hatalmi technikának látszik, amiben előadsz egy képet magadról, egy cél érdekében és más megtévesztése révén.
(Lényegében ez a toxikus viselkedés és kapcsolatok alapja, ilyeneket látunk a szappanoperákban és rengeteg filmben is.)
Kellően semmitmondó mondat ahhoz, hogy alacsony IQ-val is mindenki azt lát bele, amit akar, valósi tartalom nélkül.
Akiknek egy plasztikázott, műszájú, agyonsminkelt, ostaba tyúk számít elitnek, azoknak pont elég ez.
“ VV Merci úgy néz ki, mint egy tipikus cicababa:
Magas, sportos alkat. Nagy mellek. Szőke haj, kék szem, vastag száj. Erős smink, szexi ruhák. Már ez elég, hogy elit nő legyen.”
Már ez elég, hogy értelmes nő messze elkerüljön 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!