Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről az ismerkedési tanácsról?

Figyelt kérdés

Már nem emlékszem pontosan, melyik PUA könyvben olvastam (talán a Mystery Method), de maga a tanítás eléggé megmaradt bennem:

"Vezesd a férfiakat, és a nők követni fognak"

júl. 22. 11:33
A kérdező szavazást indított:
Teljesen igaz.
Időnként igaz.
Egyáltalán nem igaz.
21 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyira értelmes, mint az összes hasonló magasztos megszólalás.
júl. 22. 11:37
 2/23 A kérdező kommentje:

Ez nem megszólítás, hanem egy magatartásra való felhívás.

Ja, még valami: a Mystery Method a 10/10-es, fullos nőkre van hangolva, tehát az olyanokra, mint pl. VV Merci.

Átlagos lányok esetében lehet máshogy vannak a dolgok, és azok nem a vezérbikára buknak.

júl. 22. 11:39
 3/23 A kérdező kommentje:
Áh, megszólalás. Bocs, félreolvastamm
júl. 22. 11:40
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen értelmetlen, pláne, hogy még gyakorlati, valós példákat se írtál mellé.

(VV Merci, te jó ég. XD)

júl. 22. 11:45
 5/23 A kérdező kommentje:

Miféle gyakorlati példát kellett volna írnom?

Szerintem a tanács értelmezése magától értetődő: ha egy férfinak olyan tekintélye van, hogy más pasik is elfogadják vezéregyéniségnek, akkor az vonzza a fullos nőket, mivel azok a legtekintélyesebb férfival, az alfahímmel akarnak kefélni.

júl. 22. 11:53
 6/23 A kérdező kommentje:

És VV Mercivel mi bajod?

Egy istennő:

[link]

Amikor majd elérem azt a szintet, hogy ilyen csajom lesz, az exbarátnőm fel fog robbanni irigységében. 😅

júl. 22. 11:58
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Naiv vagy, ha szerinted az exedet érdekli, hogy milyen kikent arcú r#bancal fekszel össze. Ennyi erővel mehetnél prostituálthoz is.
júl. 22. 12:02
 8/23 A kérdező kommentje:

Prostihoz sosem mennék.

Csak olyan nővel fekszek le, aki önként kefél velem, mert megkívánt.

Szóval azon dolgozom, hogy eljussak arra a szintre, hogy elit nők kedveljék a társaságomat.

Én nem viccelek, nekem ez nem csak egy vágyálom.

Aktívan teszek is a fejlődésért, és a célokért. Ha másoknak sikerült, akkor nem is sikerülhet.

júl. 22. 12:07
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
VV Merci mióta elit nő? Abból él, hogy egy valóságműsorban mutogatja magát; azért legyünk őszinték, ez messze van az elitségtől.
júl. 22. 12:09
 10/23 A kérdező kommentje:

VV Merci úgy néz ki, mint egy tipikus cicababa:

Magas, sportos alkat. Nagy mellek. Szőke haj, kék szem, vastag száj. Erős smink, szexi ruhák. Már ez elég, hogy elit nő legyen.

A jellemét nem ismerem, mert nem néztem a műsort, amiben szerepelt, de úgy tudom, asztalos a szakmája, szóval ő amolyan fiúslány.

Ami azt jelenti, hogy a dominánsabb srácok jöhetnek be neki.

júl. 22. 12:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!