Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az ismerkedési tanácsról?
Már nem emlékszem pontosan, melyik PUA könyvben olvastam (talán a Mystery Method), de maga a tanítás eléggé megmaradt bennem:
"Vezesd a férfiakat, és a nők követni fognak"
Ez nem megszólítás, hanem egy magatartásra való felhívás.
Ja, még valami: a Mystery Method a 10/10-es, fullos nőkre van hangolva, tehát az olyanokra, mint pl. VV Merci.
Átlagos lányok esetében lehet máshogy vannak a dolgok, és azok nem a vezérbikára buknak.
Teljesen értelmetlen, pláne, hogy még gyakorlati, valós példákat se írtál mellé.
(VV Merci, te jó ég. XD)
Miféle gyakorlati példát kellett volna írnom?
Szerintem a tanács értelmezése magától értetődő: ha egy férfinak olyan tekintélye van, hogy más pasik is elfogadják vezéregyéniségnek, akkor az vonzza a fullos nőket, mivel azok a legtekintélyesebb férfival, az alfahímmel akarnak kefélni.
És VV Mercivel mi bajod?
Egy istennő:
Amikor majd elérem azt a szintet, hogy ilyen csajom lesz, az exbarátnőm fel fog robbanni irigységében. 😅
Prostihoz sosem mennék.
Csak olyan nővel fekszek le, aki önként kefél velem, mert megkívánt.
Szóval azon dolgozom, hogy eljussak arra a szintre, hogy elit nők kedveljék a társaságomat.
Én nem viccelek, nekem ez nem csak egy vágyálom.
Aktívan teszek is a fejlődésért, és a célokért. Ha másoknak sikerült, akkor nem is sikerülhet.
VV Merci úgy néz ki, mint egy tipikus cicababa:
Magas, sportos alkat. Nagy mellek. Szőke haj, kék szem, vastag száj. Erős smink, szexi ruhák. Már ez elég, hogy elit nő legyen.
A jellemét nem ismerem, mert nem néztem a műsort, amiben szerepelt, de úgy tudom, asztalos a szakmája, szóval ő amolyan fiúslány.
Ami azt jelenti, hogy a dominánsabb srácok jöhetnek be neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!