Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan hogy muszáj volt később pcsának tettetni magatokat mert?

Figyelt kérdés

Megkedveltem egy kollégámat. Ő szintén. Normális csajnak gondolt, elkezdett udvarolni. Majd rájöttem, hogy gáz az ember, ezért olyanokat mondtam, hogy gazdag pasit szeretnék magamnak hogy elvigyen erre arra, meg hogy nem fogok én 8 órában dolgozni. Természetesen később már nem kedvelt annyira.

De egyszerűen már nem bírtam elviselni. :/

Buta volt bizonyos dolgokban és igénytelen. Csak ez később derült ki.

júl. 21. 13:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%

"Majd rájöttem, hogy gáz az ember"

Nos, lehet csak beelőzött és ő is csak megutáltatta magát.

júl. 21. 14:13
 12/23 A kérdező kommentje:
10 Feleslegesen fáradozol. :)
júl. 21. 14:38
 13/23 anonim ***** válasza:
84%

Számomra nincs olyan, hogy "muszáj" lenne magamat rossz fényben feltüntetni, vagy magamról hamis képet mutatni ahelyett, hogy vállalnám, hogy valaki irántam érzett vonzalma nem kölcsönös, és ezt a másik érzéseinek a megbántása nélkül, normális hangnemben elmondjam, ha odáig jut a helyzet.

"Ha megmondtam volna mi a bajom vele, csak sértődés lett volna."

Nem szükséges a másikat kritizálnod vagy megsértened ahhoz, hogy elmondd, hogy nem tudod az érzéseit viszonozni. Nyilván senkinek nem esik jól egy elutasítás, de szerintem lehet úgy kommunikálni, hogy ne sértsed meg emberi méltóságában és önérzetében.

Amit te csinálsz, azt én nő létemre gyávaságnak tartom.

júl. 21. 14:43
 14/23 anonim ***** válasza:
13; mondhatod neki, nem fogja érteni... szentül meg van győződve arról, hogy az a jó, amit ő tett... tetteinek következményeit nem látja (nincs azon a szinten), csak majd szembesülni fog vele...
júl. 21. 14:50
 15/23 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem magadat jarattad le ezzel.. jobb lett volna az oszinteseg.
júl. 21. 15:10
 16/23 A kérdező kommentje:

14: Azóta sem szembesültem vele, egy éves sztori. Be vagy szívva?

Fogd fel, hogy nem magamat tartom féleszűnek.

júl. 21. 15:13
 17/23 A kérdező kommentje:

Meg vagyok győződve, hisz én ismerem az illetőt, nem ti.

Ráadásul nem az a kérdés, hogy jót tettem-e, de csak erre jön válasz. Értelmezni sem tudtok, lehet lelépni.

júl. 21. 15:15
 18/23 anonim ***** válasza:
61%

Hogy te kit tartasz féleszűnek és kit nem, egyéni szoc prob. Más a valóság, egyszer majd szembe fog jönni veled, és akkor majd pislogsz és vakarod a fejed.

Az viszont egyértelmű: amikor azt írtad, okos vagy, az nettó hazugság; fogalmazásodból egyértelműen látszik.

Sztem csak áltatod magad, hogy milyen menő vagy...

júl. 21. 15:16
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem volt, de velem ezt "eljátszotta" egy férfi jópár évvel ezelőtt. El akarta érni, hogy én hagyjam abba az ismerkedést vele, de mivel szándékosan nem vettem magamra ezen dolgait, így kibújt a szög a zsákból és elmondta, hogy miért csinálta. Ezzel le is lett zárva, nem maradt bennem, hogy mi lett volna, ha.....
júl. 21. 15:21
 20/23 anonim ***** válasza:
Rossz troll. Unatkozol nagyon fiacskam.
júl. 21. 15:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!