Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan hogy muszáj volt később pcsának tettetni magatokat mert?
Megkedveltem egy kollégámat. Ő szintén. Normális csajnak gondolt, elkezdett udvarolni. Majd rájöttem, hogy gáz az ember, ezért olyanokat mondtam, hogy gazdag pasit szeretnék magamnak hogy elvigyen erre arra, meg hogy nem fogok én 8 órában dolgozni. Természetesen később már nem kedvelt annyira.
De egyszerűen már nem bírtam elviselni. :/
Buta volt bizonyos dolgokban és igénytelen. Csak ez később derült ki.
Ez a gyenge emberek fegyvere...
Úgy zárnak le kapcsolatokat, hogy direkt megutáltatják magukat a másik féllel.
Aki rendelkezik egy bizonyos szintű EQ-val, hozzá intellektussal és alapvelő nyitottsággal a kommunikációra, az ezt a megoldást eleve ignorálja, és igyekszik asszertíven elválni attól, akivel úgy érzi, le kell zárni a viszonyt.
2-es; egyet tudnék veled érteni abban az esetben, ha a kérdező megpróbálta volna egyenesen kommunikálni, mi a helyzet.
Nos, ezt nem írta le, s feltehető, ha megpróbálta volna, akkor azt nyilván itt is le fogja írni. Ebből arra következtetek, hogy valószínű, ez elmaradt, és az egyenes kommunikáció HELYETT maradtak a fondorlatok.
Mindig is gyűlöltem a fondorlatokat, játszmázásokat. Márpedig ha ez így történt, abszolúte nem értek veled egyet.
4-es:
pont ezért írtam az 1-es kommentemben, hogy a gyenge emberek fegyvere...
nemtől, kortól, státusztól függetlenül
Nem voltunk kapcsolatban
Buta vagy. Nem vagyok gyenge. Okos vagyok. Ha megmondtam volna mi a bajom vele, csak sértődés lett volna.
Megpróbáltad egyáltalán?
a gyengeség nem ellentéte az okosságnak.
az okosság nem zárja ki a gyengeséget.
az okosság IQ inkább, a gyengeség ebben az esetben az EQ hiánya.
Elemezve a szituációt, a kommenteket, és azok kérdezői reagálását; úgy látom, hogy a Kedves Kérdező más polcra igyekszik helyezni magát, mint ahova valójában való.
Lehet, hogy önmaga elhiszi, amit gondol magáról, de az írása, szóhasználata abszolúte ezt nem igazolja.
Így tehát az okosság, mint afféle intellektuális megjelenés, igen erősen megkérdőjelezhető, ezzel szemben feltételezhető az emóciók quotiensének hiánya, annak alacsony szintje.
A korrekt kommunikáció felvetésére nem kaptunk egyértelmű igazolást, hogy megtörtént, így feltételezhetjük azt, hogy a Kérdező ezt a lehetőséget elmulasztotta és elsőnek ezzel a kérdéses létjogosultságú eszközzel élt. Magának rosszabbnak igyekezett beállítani, egy polccal lejjebb tette magát, mint ahova valójában tartozik, nem biztos, hogy a legjobb megoldás.
A Kedves Kérdező csak arra nem gondolt (az ügy korrekt rendezésén kívül), hogy a cselekvésének van egyfajta következménye. Azt a képet, amit kialakított magáról a másik félben, könnyen el tudja terjeszteni a másik fél és lehet, egynek mondta ezt, az szájhagyomány útján terjedve másik 10 is hitelesíti magában, azaz a Kérdezőről nem 1, hanem 11 ember fogja gondolni, hogy riherongy.
Ez egyben azt is jelenti, hogy a jövőbeli kilátásai is romlottak, hiszen a környezetében többen fogják azt gondolni róla, hogy - úgy mondjam - igényei nem épp egy kompetens ember benyomását kelti, és ezzel a mesterkedéssel jó esélyt teremtett arra, hogy sokak őt így, vagy úgy, de ignorálják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!