Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményetek szerint vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint vannak olyan kopasz pasik, akik jól néznek ki?

Figyelt kérdés

Egyesek ha jól vettem észre panaszkodnak, hogy a kopaszodás hátrány az ismerkedésben. Már nem tudom, melyik topikban, de valaki leírta, hogy tulajdonképpen nem is az számít, hogy kopasz-e valaki, vagy sem, hanem az, hogy milyen az arcberendezése.

A gillette.hu bemutatja, hogyan kell kopaszra borotválni a fejet, és azt írja: "A kopaszra borotvált fej merész, klasszikus külsőt kölcsönöz." - és ezzel egyetértek!

Forrás itt: [link]

A weboldalon egyébként találtok egy videót is, ahol egy modell kopaszra borotválja a fejét.

El kell mondanom, hogy heteroszexuális pasiként is azt látom, hogy ez a modell egy jóképű, kopasz férfi.

Itt egy fotó róla:

[link]

Tehát a szubjektív véleményem:

Attól, hogy valaki kopasz még nézhet ki jól.

[Megj.: a gilette video olyan nagy hatással volt rám, hogy eljátszottam a gondolattal, hogy leborotválom a hajamat. 😅

Lehet, úgy jóval macsósabb lennék :D]

Ti mit gondoltok?

júl. 21. 00:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%
bár már 60 éves de Steve Austin pankrátornak jól áll a kopasz fej.
júl. 21. 10:41
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
A párom kopasz es jól áll neki. El se tudnám képzelni hajjal ráadásul hajfóbiám van, a saját vizes hajamat se bírom a más haját főleg nem 😂 Szóval nagy mázli.
júl. 21. 12:04
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon is. Évek óta egy kopasz férfiba vagyok beleesve.
júl. 21. 13:09
 14/15 anonim ***** válasza:
40%

És ? Attól, hogy az apám volt, nem nézhet ki jól? Egyébként nem véletlen irtam múlt időben, elhunyt, te meg ilyet írsz, hogy gusztustalan? Bszodj meg.

Tudod, mi ijesztő? Az ilyesztő szó LY-vel🫣

júl. 21. 16:21
 15/15 anonim ***** válasza:

14 de jól nézhet ki neked.

Másnak meg undorító mit nem lehet ezen elfogadni?

Nálunk soha senki nem volt se tar, se ilyen világító szemű szörnyeteg. Én ezt szoktam meg ez tetszik. Le nem állnék kopasz palival mint párkapcsolat szóba sem jöhet még bottal sem...

júl. 27. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!