Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint vannak olyan kopasz pasik, akik jól néznek ki?
Egyesek ha jól vettem észre panaszkodnak, hogy a kopaszodás hátrány az ismerkedésben. Már nem tudom, melyik topikban, de valaki leírta, hogy tulajdonképpen nem is az számít, hogy kopasz-e valaki, vagy sem, hanem az, hogy milyen az arcberendezése.
A gillette.hu bemutatja, hogyan kell kopaszra borotválni a fejet, és azt írja: "A kopaszra borotvált fej merész, klasszikus külsőt kölcsönöz." - és ezzel egyetértek!
Forrás itt: [link]
A weboldalon egyébként találtok egy videót is, ahol egy modell kopaszra borotválja a fejét.
El kell mondanom, hogy heteroszexuális pasiként is azt látom, hogy ez a modell egy jóképű, kopasz férfi.
Itt egy fotó róla:
Tehát a szubjektív véleményem:
Attól, hogy valaki kopasz még nézhet ki jól.
[Megj.: a gilette video olyan nagy hatással volt rám, hogy eljátszottam a gondolattal, hogy leborotválom a hajamat. 😅
Lehet, úgy jóval macsósabb lennék :D]
Ti mit gondoltok?
Ja, hát igen. A kopasz fazonhoz azért kell egy megjelenés.
Szerintem aki a kopasz fazont választja (főleg így nyáron) az sportolja ki magát.
Van, akinek jól áll, de túlnyomó többségének szerintem nem.
Vin Dieselnek pl jól állt szerintem. A képen szereplő pasinak szerintem előnyösebb lenne egy rövid fazonú haj.
Kell hozzá egy karakteres arc, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!