Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményetek szerint vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint vannak olyan kopasz pasik, akik jól néznek ki?

Figyelt kérdés

Egyesek ha jól vettem észre panaszkodnak, hogy a kopaszodás hátrány az ismerkedésben. Már nem tudom, melyik topikban, de valaki leírta, hogy tulajdonképpen nem is az számít, hogy kopasz-e valaki, vagy sem, hanem az, hogy milyen az arcberendezése.

A gillette.hu bemutatja, hogyan kell kopaszra borotválni a fejet, és azt írja: "A kopaszra borotvált fej merész, klasszikus külsőt kölcsönöz." - és ezzel egyetértek!

Forrás itt: [link]

A weboldalon egyébként találtok egy videót is, ahol egy modell kopaszra borotválja a fejét.

El kell mondanom, hogy heteroszexuális pasiként is azt látom, hogy ez a modell egy jóképű, kopasz férfi.

Itt egy fotó róla:

[link]

Tehát a szubjektív véleményem:

Attól, hogy valaki kopasz még nézhet ki jól.

[Megj.: a gilette video olyan nagy hatással volt rám, hogy eljátszottam a gondolattal, hogy leborotválom a hajamat. 😅

Lehet, úgy jóval macsósabb lennék :D]

Ti mit gondoltok?

júl. 21. 00:28
A kérdező szavazást indított:
Vannak jól kinéző kopasz férfiak.
Nincsenek.
31 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyedül akkor nem jönnek be a kopaszok ha dagadt köpcös testtel társul. Főleg ha még alacsony is.
júl. 21. 01:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A fiatal Johannes Itten (a Bauhaus színtan és festészet tanára) jól nézett ki, de ezt leszámítva én személy szerint egyáltalán nem vagyok oda a kopasz pasikért.
júl. 21. 01:09
 3/15 A kérdező kommentje:

Ja, hát igen. A kopasz fazonhoz azért kell egy megjelenés.

Szerintem aki a kopasz fazont választja (főleg így nyáron) az sportolja ki magát.

júl. 21. 01:34
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van, akinek jól áll, pl The Rockot nem tudnám elképzelni hajjal, de attól még nem jön be. Már a pár milisre lenyírt haj sem, de az még elmegy, ha mellette minden más bejön az illetőn, a csillogó kopasz fej viszont egyenesen taszít, nem akarnék hozzáérni, simogatni, állandóan látni…
júl. 21. 05:05
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Nekem édesapám kopasz volt viszonylag fiatal korától, nagyon jól állt neki. Mondjuk jó testalkat a volt, izmos volt, rikító kék szemekkel, tetszett a noknek rendszeresen. De az tény, hogy nem sok hozza hasonló, sármos kopasz emberrel találkoztam.
júl. 21. 07:22
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Van egy kopasz férfi munkatársam, őt nem is tudom hajjal elképzelni, neki jól àll, de nem sokan vannak így. Hiányos hajkoronàt èrdemes teljesen letolni szerintem. Èn viszont szeretek túrkàlni a pasim dús hajàban, nálam ez szeretetnyelv.
júl. 21. 07:51
 7/15 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem te homokos vagy
júl. 21. 07:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinek jól áll, de túlnyomó többségének szerintem nem.

Vin Dieselnek pl jól állt szerintem. A képen szereplő pasinak szerintem előnyösebb lenne egy rövid fazonú haj.

Kell hozzá egy karakteres arc, az biztos.

júl. 21. 08:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Bocs, de miért lett lepontozva az 5-ös válaszom?
júl. 21. 10:25
 10/15 anonim ***** válasza:
10%
5# csak mert az apád volt. Másnak meg rohadtul taszító, és emmellé még a rikító kék szemek, számomra ilyesztő látvány, maga a gusztustalanság. De hát kinek mi.
júl. 21. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!