Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményed szerint, ez pedofília vagy szerelem?
Neked sincs fogalmad a pedofíliáról, úgy dobálózol ezzel a szóval.
Egy pedofilnak egy 18 éved lány már öreg.
Sőt, már egy testileg érett 13 sem indítja be.
A pedofilnak - beteges módon - gyerekek tetszenek, akiknek a másodlagos nemi jellegei érthető módon nem fejlödtek ki. Pl. mellek.
Az olasz pap (30 éves) meg a 18 éves lány esete más, de nem pedofília, és mivel felnőttek, nem elítélendő.
Áááááááááááá... milyen érdekes válaszok! >:)
Máskor meg megy a "Mit akar egy felnőtt férfi egy 18 éves kislánytól?" meg a "Tanár ne dugjon diákot!".
Ezt szerintem általában ultra-konzervatív nők mondják, akik mát elfelejtették, milyen 18 évesnek lenni. Pedig mikor ők voltak 18 évesek, biztos náluk is volt olyan 30-as pasi, akinek nem mondtak volna nemet.
A tanár-diák viszony az más. Ha szeretik egymást, akkor várja meg amíg a lány elvégzi a sulit, és felnőtt lesz. Utána járhatnak.
#2 Aki egy 13 éves kislányra is nyomul az is pedofil és egy 18 éves lány sem "öreg". Náluk nincsenek határok. Ugyan úgy vonzódnak általában az érett nőkhöz is.
Amúgy ő azért pedi, mert nem akkor kezdődött el az egész amikor már 18 éves volt a lány. Ahogy látszik, amikor 17 éves volt már olyan levelet kapott tőle mintha már házasok lennének. Szóval még előbb kezdődött annál is. Full pedo. Plusz tanítványa, akiket a tanárok amúgy "gyerekekként" kezelnek ilyen korban. Nem érett nőkként.
6-os
Te sem tudod ki a pedofil.
Egy pedofil hogyan gerjedne egy 18 éves lányhoz, egy érett nőről már nem is beszélve. Aki az utóbbi kettőre gerjed, az már minden, csak nem pedofil.
Nem tudom hogy te a pedofil definícióján mit nem értesz. Valaki, aki szexuálisan vonzódik gyerekekhez. Ennyi. Az hogy neked egy 13 éves kislány nem gyerek, az nagyon szomorú. Szerintem itt a fejedben vannak a bajok.
És nincs olyan se a definícióban hogy felnőtt emberekhez nem vonzódik csak gyerekekhez. Szerintem te kicsit beteg vagy amúgy. Nem is beszélek már veled többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!