Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményed szerint, ez pedofíl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményed szerint, ez pedofília vagy szerelem?

Figyelt kérdés
[link]

2023. nov. 22. 11:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
38%

Mármint, ha valaki belépett a kamaszkorba, és egy idősebb pasi figyel fel rá, nem biztos, hogy pedofil vágyakról beszélünk, ha figyelembe vesszük az érett külsejét.

Még valami: érdekes módon itt a nők állandóan mindig azon akadnak ki, amikor egy idősebb pasi és egy fiatalabb nő együtt van. Akkor is, ha az már 18 éves, tehát full felnőtt.

Skacok, én 15 éves koromtól benne vagyok a csajozásban, sok nővel beszéltem. Tudok nektek olyan lányt is mutatni, aki már elég hamar nem volt szűz, saját maga ment bele a szexbe, ma meg férjes asszony. Legalábbis legutóbb még férjnél volt. Nem is értem miért zavar ez titeket! Arra tudok tippelni, hogy irigyek vagytok, mert számos pasi inkább van együtt egy szexi 18 éves lánnyal, mint egy 30-assal, akin már látszik a kor (tisztelet a kivételnek, akik jól néznek ki).

De érdekes módom az senkit sem érdekel, amikor egy meglett 30-40-es nő van együtt egy 18 körüli sráccal. Pedig erre is van példa. Ismertem olyan 30-as nőt, aki összeállt egy 18 éves fiúval, akit aztán meg is csalt.

De ugye erről nem menne itt az oldalon több oldalas vita.

Szép.

2023. nov. 22. 17:02
 22/30 anonim ***** válasza:
81%
Az a pasi, akinek mindegy, hogy fejben milyen érett a gyerek, elég ha méretes mellei vannak, ugyanolyan undorító mint az, aki gyerekeket erőszakolna.
2023. nov. 22. 17:07
 23/30 anonim ***** válasza:
29%

És az a 14 éves lány, aki ezt ki is használja, hogy aztán idősebb srácokkal keféljen, az milyen?

Akivel angolra jártam, az 8. osztálybanban egy házibulin 4 pasival is lefeküdt. Ebből 2 pasiról tudom, is hogy ki volt, mert kiderítettem.

Erről mi a véleményed?

A lány áldozat, és a pasik az ördögök?

2023. nov. 22. 17:11
 24/30 anonim ***** válasza:
74%
#23 nem áldozat ez a lány, csak mentálisan problémái vannak. És egy normálisan gondolkodó felnőttnek meg ezt látni kell. És az mégbetegebb, hogy ezt látva mégis elmegy a kislánnyal, aki éretlen és még mentálisan is instabil.
2023. nov. 22. 17:25
 25/30 anonim ***** válasza:
29%

Tehát véleményed szerint ha egy kamaszlány aktív szexuális életet él, az mentálisan sérült? Ugyanezt az érvet rá lehetne húzni akkor a buliban lévő srácokra is, akik közül kettő középiskolás korú volt, a maradék kettőről meg semmit sem tudok, aztán mondhatnánk, hogy ami ott történt, az kész bolondok háza volt. De nem csak arról van szó, hogy a saját magad nézeteit akarod ráhúzni másokra, mert te más életet éltél?

Engedd meg, hogy megosszak veled még egy utolsó történetet, ezúttal a gimnazista koromból: az egyik osztálytársam 16 évesen gyereket szült. Mikor megkérdeztem tőle, hogy miként esett teherbe, akkor erre az volt a válasz, hogy a pasija nem tudott gumiban elmenni, és így. Mielőtt elkezdenéd őt sajnálni, hogy szegény mentálisan beteg kislány, csak halkan jegyzem meg, hogy én voltam neki a "kisfiú", nem sokkal később. Való igaz, kisfiú voltam, hiszen nekem 17 évesen még egy csók sem csattant el, csak később került erre sor. Csak tudod nem komálom ezt a sunyiságot, hogy ő feltehetően feljebb tette magát nálam, de úgy tűnik, neki arra volt esze, hogy teherbe ejtesse magát (tudnia kellett, mi lehet a gumi nélküli szex következménye), és abba már bele sem gondolok, hogy talán ettől érezte magát "nagylánynak"

Tudatában volt ő annak, hogy mit csinál, ellenkező esetben a pasi, akit teherbe ejtette, nem biztos, hogy megúszta volna.

Szóval szerintem nagyon ferdén látod a világot. A te világképedben a szabados szexuális életet élő kamaszlányok mentálisan betegek, akiket a pasik kihasználnak. Az persze egy percre sem merül fel benned, hogy a (téves) logikádból fakadóan a pasik is betegek, vagy ami valószínűbb: a lányok önként mentek bele a dologba. Látszik, hogy nem csak a Z generációt, de még a saját, Y generációdat sem ismered, mert ha ismernéd, akkor tudnád, hogy a 2000-es években sem volt éppenséggel divat szűzies életet élni.

De visszatérve az eredeti kérdésre: a 30 éves pasi, aki éppencsak kilépett a huszonéves korból, és a 18 éves, felnőtté váló lány házassága abszolút nem elítélendő. Persze mindenkinek joga van ahhoz, hogy maga formáljon negatív véleményt, és ez rendben is van addig, amíg normálisan közli, de nekik is meg kell érteniük, hogy két felnőttkorú ember házassága jogilag rendben van.

Akik viszont kifejezetten sértő megjegyzésekkel illetik az ilyen kapcsolatokat, azok irigyek, vagy rosszindulatúak, vagy egy másik, külön lehetőség, hogy csak szűklátókörűek, javaslom gondolják újra a dolgokat. Így gondolom, de amúgy elnézést, senkit nem akarok egyik kommentemmel sem megsérteni.

Még valami: nehéz néven nevezni az ellenzők hozzáállását. A konzervatív jelző nem illik rájuk, ezt hibásan használtam korábban, hiszen a régieknél feltehetően nem ment ritkaságszámba a nagy korkülönbséges házasság. Liberálisnak sem nevezném őket, hiszen pont a mai helyzetet nem akarják elfogadni.

Érdekes.

2023. nov. 22. 18:21
 26/30 anonim ***** válasza:
67%
#25 nem olvastam végig, ezért csak röviden: nem a szexuális élet tesz valakit mentális beteggé, hanem mondjuk az, hogy egy este több idegennel is lefekszik. Vagy szerinted ez egészséges elmére vall? Így elsőre azonnal figyelemhiány jut eszembe, a szeretet és törődés keresése, amit csak nemi úton tud megkapni, mert máshogy nem tud kapcsolódni sem a szüleihez, se barátomhoz, vagy stabil kapcsolathoz.
2023. nov. 22. 18:29
 27/30 anonim ***** válasza:
51%

Ennyi erővel bárkire rá lehetne sütni, hogy mentálisan beteg, ha annak az embernek eltérő szexuális felfogása van a miénktől. Az én felfogásom szerint pl. a szwingerezés sokkal durvább, mint egy kíváncsi szingli fiatalnak a szexelése 1 éjszaka alatt több emberrel. Mert a szwingerezők párok, házas emberek, akinek elvileg romantikus érzelmeik vannak egymás iránt, ám a férj ott mégis végig nézni, hogy ezt-azt csinál egy full idegen pasi a nejével, sőt még esetleg be is száll. Vagy párcserét hajtanak végre. Persze az ő dolguk, de nekem ez nem fér bele.

2023. nov. 22. 23:47
 28/30 anonim ***** válasza:
#27 a különbség, hogy egy felnőtt érti, hogy mibe megy bele. Érett ahhoz, hogy meghozzon egy ilyen döntést. Egy kamasz nem érett hozzá. Ki lehet mondani, hogy egy ilyen kamasz nem egészséges és valószínűleg valamilyen mentális problémája van. Vagy szerinted nagyobb eséllyel teljesen egészséges? Komolyan ez a véleményed? Akkor is így gondolnád, ha a te kamasz lányod csinálná ezt?
2023. nov. 23. 08:03
 29/30 anonim ***** válasza:
51%
Ez lett volna az a pap? Ez egy csinos pasas. A pedofilok általában öreg emberek, akik 8-10 éves gyerekekkel játszadoznak.
2023. nov. 23. 13:31
 30/30 A kérdező kommentje:
2023. nov. 23. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!