Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon rossz barát vagyok?😅
A barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt, már korábban ismertük egymást, meg volt közöttünk valami, de áprilisban jöttünk tényleg össze.
Tegnap sírva hívott fel, hogy iszonyat rosszul van (menstruál egyébként), és hogy elengedték munkából, de egyszerűen nem akar ebben a melegben egyedül haza villamosozni, nehogy megint elájuljon vagy valami, és hogy érte tudok-e menni autóval. Persze, hogy érte mentem, és hozzám mentünk fel, előtte még vettem neki gyógyszert is (megmondta melyiket). Mikor hazaértünk lezuhanyozott, bevette a gyógyszert, és egy szál trikóban, melltartó nélkül, és bugyiban feküdt be az ágyamba. Teljesen a mellkasához húzott lábakkal feküdt, és jóbarátokat néztünk, az a kedvence.🙂 Majd elaludt, és ahogy aludt kinyújtotta a lábait, és a határa feküdt. Tudom, hogy szegény rosszul volt, aludt, meg amúgy ébren sem a szexen agyalt éppen. De annyira szexi volt, hogy ki kellett mennem a fürdőbe kiverni, mert annyira felizgatott a látvány.😅 Utána annyira rossz embernek éreztem magam, mintha kihasználtam volna magatehetetlen állapotban, pedig egy ujjal nem nyúltam hozzá amíg aludt. Ez normális? (Ő 20 én 22)
Mindenkinek köszönöm a támogató válaszokat!😁
#13 miért gondolod ezt?
Nem úgy értettem!
Kettes vagyok.
Úgy értettem, hogy ott van veled, ilyen állapotban és képes voltal beindulni rá, amikor ennyire rosszul volt.
Az én párom imadta volna ezt. Meg nem tudom mitől lennél kanos "kis nyomi".
Még szép, hogy kanos, van erő benne, ez a jó, így elégíti majd ki szépen a barátnőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!