Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávon jó vagy rossz, ha nincsenek barátaink?
A páromnak és nekem nem igazán vannak barátaink, persze munkatársak, ismerősök, rokonok vannak, akikkel jóban vagyunk, de igazi barátok nincsenek. A párom mondjuk jobban jóban van a kollégáival, de az se az igazi.
Mondhatni egymásnak vagyunk a legjobb barátai, legalábbis részemről biztos. Mondjuk nem is vagyunk igazán szociális emberek.
Szerintetek ez hosszútávon rossz?
Mondjuk már rég óta együtt vagyunk.
Nem árt, ha vannak barátaid/barátaitok. A társas programok jó hatással lehetnek az emberek életére, annak ellenére, hogy számos negatívumot is hordoznak magukban. Rajtatok áll, hogy mit szeretnétek.
De a kevés kontaktól már a szókincsed is leépült mondjuk. :D Ha még egyszer leírod a mondjuk szót, akkor szerintem meghasad az univerzum.
Gyerekkel nem artana kesobb ha pl lehetnenek barati osszejovetelek ahol elvannak a gyerekek egyutt, vagy oda vissza vigyaznatok egymáséira, a gyerekeknek is jot tesz a szocializálodas.
Ismerek egy part akik abszolut introvertek, a fiuknak 40 evesen nemhogy baratja de még párja se volt.full beteg lett mentalisan a gyerek az elszigeteltsegtol pedig járt suliba is meg minden.
Ja bocs a sok "mondjuk"-ért, ez van amikor nem olvasom vissza, amit írtam... :D
Pedig eskü nem vagyok fogyatékos. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!