Rossz ember vagyok, ha hosszútávon nem szeretem hallgatni a barátaim sírását?
Van egy barátnőm aki tavaly hetekig/hónapokig minden egyes nap sírt nekem a rossz párkapcsolata miatt. Vagy telefonon hívogatott, vagy üzenetben írt róla. Nem az a baj, hogy elmondja a problémáit, hanem hogy már hosszú heteken át ezt csinálta. Mintha én lettem volna a pszichológusa vagy nem tudom. Most is van egy barátnőm akinek szinte két naponta van valami problémája. Vasárnap délután amikor normális ember pihenne, felhívott sírva és 3 órán keresztül beszélt a problémáiról. Mellesleg semmi szörnyű nem történt az életében, úgy random minden ok nélkül lett rossz kedve.
A lényeg, hogy én egyszerűen hosszútávon nem bírom elviselni, ha valaki sír nekem vagy panaszkodik mindenről. És emiatt rossz barátnak is érzem magam, de nem tudok mit tenni. Se jó tanáccsal nem tudom ellátni őket ilyen helyzetben, meg úgy normálisan reagálni se tudok más problémáira. Tudom, hogy már az jól esik az embernek ha kiadhatja magából. Én sosem zaklatnám a barátaimat heti/napi szinten órákon keresztül a bajaimmal. Más is van így vele?
Én is voltam hasonló helyzetben, csak ami még rosszabb: fiú barátaim csinálták. Állandó szerelmi bánat, én voltam az egyetlen lány, akivel tudtak beszélni róla.
Nem vagy rossz ember, hosszútávon senki se szeretné az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!