Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem akarnak előállítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért engem akarnak előállítani, amikor csak megvédtem a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Én egy alapból nagyon békés ember vagyok, a légynek sem ártok, barátnőmet nagyon szeretem, aki sajnos elég sok traumán átesett, többször molesztálták, megerőszakolták korábban is.

Egy hete körülbelül éppen bevásároltunk barátnőmmel nagyon magyaráztam valamit, és csak azt vettem észre hogy erősen megszorítja a kezemet (fél megszólalni ha bántalmazzák), amikor hatrafordultam, láttam hogy egy nagydarab ember éppen jó erősen rámarkol a fenekére. Amilyen gyorsan tudtam, kicsavartam a kezét és állbavágtam, hirtelen megszédült és összeesett. Kihívták a rendőrséget, azota se lett belőle semmi, de engem akarnak előállítani, az elkövetővel semmit nem akarnak tenni, úgy tűnik ő megúszhatja (WTF??).

Ilyenkor az áldozatokat ki fogja megvédeni? Komolyan azt kell elővenni, aki csak a barátnőjét akarja megvédeni? Vagy meg kellett volna várnom hogy a szemem előtt erőszakolja meg, vagy még akkor se lenne következménye???

júl. 16. 23:37
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ilyen hihetetlen, de látom itt csak érzéketlen emberek vannak, akik mindent kamunak hisznek. Ez a valóság, történnek erőszakok, lehet épp melletted csak szarsz rá
júl. 17. 17:09
 32/33 anonim ***** válasza:
68%
Ja, persze, üzletben idegen pasi fogdossa a barátnőd sggét és ott vagy vele kézenfogva. Mesélj máég!
júl. 17. 17:27
 33/33 anonim ***** válasza:
Miért, talán a barátnőd vert eszméletlere egy pasast? Nem. Te. Még szép, hogy előállítanak.
júl. 18. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!