Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem akarnak előállítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért engem akarnak előállítani, amikor csak megvédtem a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Én egy alapból nagyon békés ember vagyok, a légynek sem ártok, barátnőmet nagyon szeretem, aki sajnos elég sok traumán átesett, többször molesztálták, megerőszakolták korábban is.

Egy hete körülbelül éppen bevásároltunk barátnőmmel nagyon magyaráztam valamit, és csak azt vettem észre hogy erősen megszorítja a kezemet (fél megszólalni ha bántalmazzák), amikor hatrafordultam, láttam hogy egy nagydarab ember éppen jó erősen rámarkol a fenekére. Amilyen gyorsan tudtam, kicsavartam a kezét és állbavágtam, hirtelen megszédült és összeesett. Kihívták a rendőrséget, azota se lett belőle semmi, de engem akarnak előállítani, az elkövetővel semmit nem akarnak tenni, úgy tűnik ő megúszhatja (WTF??).

Ilyenkor az áldozatokat ki fogja megvédeni? Komolyan azt kell elővenni, aki csak a barátnőjét akarja megvédeni? Vagy meg kellett volna várnom hogy a szemem előtt erőszakolja meg, vagy még akkor se lenne következménye???

júl. 16. 23:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

19

Te sem tudod, mi az a súlyos testi sértés. 😂

júl. 17. 09:15
 22/33 anonim ***** válasza:
48%
21# engem egy pofonért jelentették fel így 2 éve és fizettem érte pénz birságot.
júl. 17. 09:38
 23/33 anonim ***** válasza:

22

Rendben, segítek:

- könnyű testi sértés: 8 napon belül gyógyul.

- súlyos testi sértés: 8 napon túl gyógyul.

Szerinted a kérdező (esélyesen kitalált) történetében a zaklató 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett? Ha nem, akkor nem beszélhetünk súlyos testi sértésről.

júl. 17. 09:45
 24/33 anonim ***** válasza:

"Aki fél az sikít.."

Szerintem olvass utána a dolgoknak, mert ostoba vagy.

Flight, fight, freeze. A legtöbb ember lefagy.

Elképesztő, hogy lehet ilyan magabiztosan ekkora faaszságot mondani.

júl. 17. 10:17
 25/33 anonim ***** válasza:

Na ezt most úgy írom, hogy én is nemi erőszak àldozata vagyok.

De egészen egyszerűen a barátnőd, ha egy kicsit is fontosabb lennél neki annál, mint a saját áldozati szerepe, bemenne a rendőrségre, és feljelentést tenné veled együtt, illetve tanúskodna, hogy ez meg ez történt.

Mivel ezt nem teszi, tudod mikor kockáztatnék legközelebb egy rendőrségi eljárást érte....

Persze, le lehet fagyni, de az totàl kamu, hogy egy pláza öltözőjében hagyja magát megerőszakolni, amikor ott aztán mindig van valaki, pláne kamerák meg biztonságiak dögivel. Azt még nehezen tudom elképzelni, hogy valaki fogta és betuszkolta oda... Nagyon nyámnyila csaj lehet a barátnőd... Vagy lehet, hogy tényleg élvezi, meg azt is, hogy utána tetszeleghet az àldozat szerepében.

Én pl tudom, hogy mióta velem megtörtént a dolog, ezerszeresen odafigyelek a környezetemre, és ha bármi gyanús van, lépek (olyan helyre pl ahol mások is vannak). Volt már, hogy a buszon egy beteg állat az orrom alá dugta a merev farkát és úgy próbált maszturbálni (én ültem, ő állt, ráadásul utolsó járatok egyike lévén nem volt sok utas) én meg az első lefagyás után elkezdtem hangosan mondani neki, hogy húzzon a francba, rohadt szatír. Erre megijedt, és azonnal le akart szállni, persze addigra a sofőr is rájött, hogy gáz van és intézkedett (ajtó bezár, rendőrség kihív)...

júl. 17. 10:51
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
Indian ver folyik az ereidben azert nem tudtad kezelni a dolgot.. egyszer eleg lesz rosszul megutni valakit es te nagyon sok evet ulhetsz a sitten. Normalis ember nagyon vegso esetben alkalmaz fizikai kontaktust..
júl. 17. 11:52
 27/33 anonim ***** válasza:

26

A szexuális bántalmazás lehet ez a pont? Vagy nyugodtan zaklathat bárki bárkit büntetlenül?

júl. 17. 11:54
 28/33 anonim ***** válasza:
25, ugye az magvan, hogy te az te vagy, és nem mindenki úgy működik?
júl. 17. 12:03
 29/33 anonim ***** válasza:

"egy pláza ruhaboltjanak öltözőjében erőszakolták meg"

Azt meg hogy? 🤣

Ezt nem hiszem. Ilyen nincs.

Lehet, volt szex, csak nem erőszak.

A leütés nem vol arányban a pasi akciójával. Már ha megtörtént egyáltalán.

júl. 17. 12:26
 30/33 anonim ***** válasza:

Ne etessétek már a trollt!

Na persze pont bevasarlas közben fogtak meg a baratnője seggét, ő meg átment Chuck Norrisba 🤣🤡

júl. 17. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!