Az valós állítás lehet hogy terméketlenebb területeken is lehet olyan minőségű házi bort előállítani mint egy borvidéken, csak többet kell vele foglalkozni, vagy túlzás/ kegyes hazugság?
Figyelt kérdés
2024. febr. 25. 19:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem.Hiszen a szőlő minősége nagyban függ a táptalajtól.És rosszabb gyümölcsből már eleve rosszabb lesz a bor.
3/5 Phoney válasza:
Hát átfedés nyilvánvalóan van, mivel egy borvidéknek az 1-2 ezer forintos boraihoz foghatót valszeg bárhol lehet csinálni, ahol normálisan megterem a szőlő... csak valahol magasabban lesz egy színvonal, amihez esetleg már nem tudnál elég jó szőlőt termeszteni ott, ahol nem ideálisak hozzá a körülmények.
4/5 anonim válasza:
Azért a Homoki borok nem kiemelkedő minőségűek.
Nyilván táptalaj,plusz napsütés kell a jó minőségűhöz.
5/5 anonim válasza:
Nem igaz. Vannak körülmények, amiket a borszőlő igényel. Ha nem kapja meg (napsütés, talaj, csapadék stb.) akkor természetesen nem lesz olyan finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!