Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon antiszoc vagyok, ha sosen írok semmit csoportbeszélgetésekbe?
Pl munkatársaim is csináltak messenger csoportot. Mindenki folyamatosan írogat, de én nem merek és nem is tudok mit írni
Egyébként még csak pár hónapja dolgozom itt ,nem is lettek olyan nagy barátaim
#3: valójában tényleg így van.
Nekünk van pár sráccal messenger csoportunk a munkahelyen, ott néha elsütünk egy-egy poént, meg felrakunk egymásról poénos képeket, vagy lebeszeljük a soronkövetkező projekt részleteit, de kb ennyi.
De ez miért is párkapcsolati kérdés?
Hopsz- véletlenül lett ez párkapcsolati kérdés
Ebben a csoportban 13-an vagyunk, olyanok is , akiket nem ismerek. Meg valóban nem a munkatársaimmal akarok csetelgetni munkaidőn kívűl, főleg úgy, hogy a home office miatt nem is találkozunk kb soha
Csak kíváncsi voltam mennyire nézhetnek engem furának. Bár sztem páran a létezésemről se tudnak xd
Sokkal irritálóbb az xd-zés, mint az, hogy nem csak a szél lebegteti a virtuális szádat. Ha nem tudsz mit reagálni, akkor miért kellene? Nálunk is van ilyen csoport, többször kérdezték, bevegyenek-e, de hevesen tiltakoztam, mert nincs értelme.
Bárcsak befejeznénk az állandó versenyzést a másikkal, hogy mi számít jónak, mi az elvárás, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!