Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel elkezdtem írogatni. Az aggodalmam,
hogy egyik képen bejön, egy másikon viszont nem annyira.
(És ez a sor ismétlődik)
Amúgy már lebeszéltük hogy találkozunk.
Mit javasoltok ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Nem szeretném megbántani, pláne úgy hogy személyesen nem találkoztunk még. Amúgy írogatva normálisnak tűnik, ami a belsőt illeti.
Szerintetek is helyesen teszek, ha azért talizunk egyet, annak ellenére, hogy valószínűleg nem fog annyira tetszeni?
Szóval én amondó vagyok, ritka társkeresőn normális, kedves lányt találni. Tisztelet a kivételnek.
júl. 16. 13:07
32/40 anonim válasza:
Ha egyáltalán van már kivétel! Egyre jobban azt érzem hogy már nincs! Amúgy 24 éves vagyok és a mostani lányok lehetetlen esetek. 40 éves nővel vagy egy 60 éves nővel jobban eltudnék témázgatni mint ezekkel a beképtzelt 10-20 on éves lányokkal.
júl. 16. 13:11
33/40 anonim válasza:
Va egy lány ismerősöm aki alig ír nekem Facebookon. Viszont! Volt egy idő amikor mindennap írt hogy neki mennyire rossz stb és a telefonja megjavítására kért tőlem 10K Ft-ot. Addig állandóan írt stb azóta meg felszívódott miután utaltam neki. Milyen érdekes nem? Pedig ő azt hittem ritka kivétel de benne is csalódnom kellett. Innen a már én szerintem hogy nincsen már kivétel. Legtöbb nő sajna érdek élőlény és csak érdekből beszélget és áll szóba a pasikkal.
Másik lány ismerősöm is ilyen volt akit töröltem is. Egyszer hajnalban készülődtem melóba és írt egy lány persze azért mivel nem tudott aludni és még a többi ismerőse írt. Jókat elbeszélgettünk addig de utána délután ráírtam hogyan telt a napod, érdekes módon utána semmi válasz nem jött napokig. Na látjátok? Ilyenek a nők. Akikről azt hinnéd hogy kivételek sajna már azok sem azok. Én maradok a haverjaimnál velük legalább tudok jóízűeket beszélni és nem csak kihasználnak engem!
júl. 16. 13:15
34/40 anonim válasza:
Cleverbot-al hamarabb letudnék szervezni egy személyes találkozót mint a mai lányokkal, igaz a Cleverbot nem jönne el de hamarabb szóbaállna vele mint a mostani lányok.
júl. 16. 13:20
35/40 A kérdező kommentje:
Akkor te is fiatal vagy még, van időd. Én amúgy 22 vagyok. Pedig van kivétel, hidd el hogy van. Csak meg kell találni. Ez benne a nehéz, de ha egyszer megleled, akkor az nagy ajándék lesz.
júl. 16. 13:35
36/40 anonim válasza:
Majd álmaimban megtalálom remélhetőleg vagy következő életemben! Sok pasit viszont nem értek. Akikenk tényleg van az nem becsüli meg a nőket, akinek nincs és normális lenne a nőkkel annak meg nem jut az ilyen pasik miatt.
júl. 16. 15:20
37/40 anonim válasza:
Egyetlen nőtől hallottam életem során azt hogy "szeretek" az a nő a saját anyám volt és ő nyílván nem úgy gondolta hanem anyaságból. Én ezt más nőtől még nem nagyon hallottam!
júl. 16. 15:21
38/40 anonim válasza:
Itt gyakor kérdések oldalon amelyik pasi sajnáltatja magát az egy incel nyomorult ha ezt megfigyelted kérdező. Itt mindenki hibás csak a mostani nők nem! Ők tökéletes a pasik a selejtesek.
júl. 16. 15:22
39/40 A kérdező kommentje:
Érzem te nagyon elvagy keseredve. Mondom ugyanezt átéltem. Viszont próbáld lenyugatatni magad. Mert ezzel nem lesz jobb a helyzet, ha csak szidod őket. Tudom mennyire nehéz ez. De hidd el, aki érdemes lesz rá, az értékelni fog. Legyél nyitott és ismerkedj szívből. Én ezt tanácsolom és sose add fel!! Meg nem szabad elkeseredni, ha visszautasítanak.
júl. 17. 12:08
40/40 anonim válasza:
El vagyok keseredve de ez egyben sajnos a szomorú igazság is és ez sajnos sok embernek főleg az itt fentlévő nőknek nem tetszik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!