Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel elkezdtem írogatni. Az aggodalmam,
hogy egyik képen bejön, egy másikon viszont nem annyira.
(És ez a sor ismétlődik)
Amúgy már lebeszéltük hogy találkozunk.
Mit javasoltok ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Nem szeretném megbántani, pláne úgy hogy személyesen nem találkoztunk még. Amúgy írogatva normálisnak tűnik, ami a belsőt illeti.
Szerintetek is helyesen teszek, ha azért talizunk egyet, annak ellenére, hogy valószínűleg nem fog annyira tetszeni?
Köszi, találkozni fogok vele, már csak azért is, mert kedves és számít rám. :)
júl. 13. 15:55
22/40 anonim válasza:
Találkozz vele mihamarabb. Ha most összejöt a randi utána lehet a társkeresőkről pár hónapig match-ed sem lesz 1 évig meg lehet nem találsz mégegy olyan lányt akivel személyes találkozót tudsz leszervezni. Persze ha átlag feletti pasi vagy akkor hamarabb is leakasztasz mégegy csajt.
júl. 15. 12:25
23/40 anonim válasza:
Ha nekem is olyan szerencsém lenne neked mint kérdező meg sok csalódott férfi társaimnak, én sem haboznék, lebeszéljük a talit aznapra az első busszal vagy vonattal már indulok is a helyszínre. Kitudja ha most nem taliznátok mit szalasztanátok el.
júl. 15. 12:26
24/40 A kérdező kommentje:
Ma találkoztunk és nagyon jól sikerült úgy néz ki. :)
Szóval egyáltalán nem csalódtam, kedves, aranyos, helyes lány. Legjobb dolog volt hogy ma tudtunk talizni.
Köszönöm nektek a bíztatást és a tanácsokat! :)
júl. 15. 22:10
25/40 anonim válasza:
Szívesen! Kérdező te egy nagyon szerencsés ember vagy, én velem szóba sem állnak a nők jópár éve már.
júl. 16. 10:46
26/40 anonim válasza:
Élőben is alig interneten meg egyáltalán és szerintük én vagyok a hibás. Egyre jobban utálom a nőket!
júl. 16. 10:47
27/40 A kérdező kommentje:
Hidd el nekem is nehéz volt ide eljutni. Először nekem is elvették az önbizalmam. Viszont sosem szabad feladni! És ne utáld őket, nem szabad elkeseredni. Türelmesnek és kitartónak kell lenni. A megfelelő személy meg fog becsülni.
júl. 16. 12:44
28/40 anonim válasza:
4 éve vagyok már türelmes és kitartó itt interneten de ha összességében nézzük akkor már 10 éve. Szégyen ez a mai társadalom hogy ismerkedni szinte már lehetetlen a másikkal. Nem baj nyomogassuk a telefont abban jók vagyunk legalább!
júl. 16. 12:47
29/40 anonim válasza:
Most is Tinderen matcheltem egy lánnyal, ráírtam és válasz helyett eltűnt a beszélgetés. Ez megy a mostani fiatal lányoknak. Eltűnés, ghosting, pár szavas, 1-2 mondatos válaszolások legfeljebb és a vissza nem írás. Így ismerkedjen velük egy pasi interneten. Élőben nem tudom hol kéne ismerkedni velük. Én már ott tartok feladom. Viszont bunkózás megy a fiatal lányoknak az ismerkedés már alig!
júl. 16. 12:53
30/40 A kérdező kommentje:
Tudom nagyon jól mit érzel, én is így voltam. Én is 3-4 évet szenvedtem a társkeresőkkel, de inkább csak negatív tapasztalatok jöttek ahogy te is írtad.. a sok ghostingolás.
Nem tudom te mennyi idős vagy, de akármennyi is akkor se add fel.
Nekem az egyetem segített, hogy ráírtam arra a lányra. Szóval ha valamilyen közösségbe betudnál illeszkedni, az sokat segítene. Ahol vannak emberek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!