Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sajnáljátok a férjeteket? Mit dolgozik?
Figyelt kérdés
Pár napja nagyon erős sajnálat és lelkiismeret furdalás jött rám,hogy én itthon vagyok a 4 éves kislányunkkal egesznap medencézünk vagy a klímás házban vagyunk a férjem pedig kint dolgozik a 40 fokban egesznap 10 órát.2024. júl. 12. 10:10
11/17 anonim válasza:
Miért nem irodai dolgozónak szültél?
12/17 anonim válasza:
Ennyi rosszindulatú ember a világon nincs, komolyan.
13/17 anonim válasza:
Én is sajnáltam, mikor ő dolgozott én meg otthon voltam.
Viszont, megoldottuk, most már együtt dolgozunk itthonról és ezt imádjuk 🙂
14/17 anonim válasza:
Én is dolgozom, mind a ketten klímás helységben vagyunk. Mit sajnáljak rajta? Hogy dupla annyit keres mint én?
15/17 anonim válasza:
Nem sajnálom, mert mindketten dolgozunk, normális munkahelyünk van. Nem csak a segélyt és a támogatásokat vesszük fel.
16/17 anonim válasza:
Miért nem tanult olyan szakmát, ahol nem kell a tűző napon melóznia?
Ennyi.
Mellesleg én is dolgozom 6 órában a háztartás-gyerek mellett, nem csak ő melózik.
17/17 anonim válasza:
Szoftverfejlesztő a férjem, itthonról dolgozik heti 3-4 napot. Most itthon volt velünk majdnem 3 hónapot apaszabin, május elején született a kisfiunk, pont hétfőn megy vissza dolgozni. Hát nem repes az örömtől, pedig amúgy szereti nagyon a munkáját. De többnyire itthonról fog dolgozni továbbra is, szóval azért sokat lesz velünk. Kert és medence nincs, úgyhogy ilyen szempontból nem sajnálom, mi is bent aszalódunk vagy ha nincs ekkora kánikula akkor elmegyek sétálni a kicsivel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!