Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem sajnáljátok a férjeteket?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sajnáljátok a férjeteket? Mit dolgozik?

Figyelt kérdés
Pár napja nagyon erős sajnálat és lelkiismeret furdalás jött rám,hogy én itthon vagyok a 4 éves kislányunkkal egesznap medencézünk vagy a klímás házban vagyunk a férjem pedig kint dolgozik a 40 fokban egesznap 10 órát.
2024. júl. 12. 10:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
15%
Nem kell sajnálni, az a kötelessége hogy dolgozzon, és vigye haza a jó pénzt nektek.
2024. júl. 12. 10:18
 2/17 anonim ***** válasza:
42%

Amúgy meg örülj neki, hogy dolgos férjed van.

#1 voltam.

2024. júl. 12. 10:19
 3/17 anonim ***** válasza:
2%

Jaj ne játszd már el a hattyú halálát. Úgyis egy idő után félrekrsz majd. Nem tudod, nem fogod tudni becsülni a jót, mert majd kell másik pasi neked, túl unalmas lesz a gyereknevelés, meg az otthonülés....láttuk, hallottuk már ezt számtalanszor, rendes, normális, családcentrikus férfi dolgozik, rendes, hűséges stb, a nő meg megunja.

Inkább kezdj el titokban írogatni, meg ismerkedni, csak ezt tudod te.

2024. júl. 12. 10:21
 4/17 A kérdező kommentje:
Jézusom ennyi elhagyott férfit. Soha nem csalnám meg a férjem,mert imádom. És egyáltalán nem alap dolog,hogy kint dolgozzon a 40 fokban 10 órát. Manapság már az a gyakoribb,hogy lelépnek és az asszony oldja meg a gyereket,munkát mindent egyedül.
2024. júl. 12. 10:25
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Néha sajnálom. Itthon dolgozik, programozó, szóval nem is a körülmények miatt, hanem mert ő az ablakból azt látja, ahogy mi pancsolunk a lányokkal, nevetgélünk, jól érezzük magunkat, miközben ő meg unalmas megbeszéléseken vesz részt, programozgat, mittudoménmit csinál, ami miatt oda van kötve a gép elé, aztán mire oda jutunk, hogy vége a munkaidejének és jöhetne ő is pancsolni meg játszani velünk, a lányok addigra már megunják, elfáradnak, és már csak azzal az énjükkel találkozik, amikor mindenen sírnak, ordítanak ha valami nem jó, stb. A mókából kimarad, cserébe a rosszabb részét kapja csőstől. És ő még ráadásul nem is élvezheti ilyenkor a medencézést, mert persze bemenne ő pancsolni, de addigra már rajta csüngnek a gyerekek. Ilyenkor kicsit sajnálom. Ugyanakkor meg irigykedek rá napközben, mert amúgy én is dolgozom itthonról, de nekem nincs meg az a luxus, hogy valaki más játsszon addig a gyerekekkel, amíg én elvégzem a munkám, szóval :D :D
2024. júl. 12. 10:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi bunkó ember, te jó ég. Én is itthon vagyok a gyerekkel a klímás házban. Sajnálom a férjem, de nem a kánikula miatt mert beül a klimatizált autóba és bemegy a munkahelyére ami egy irodaház, nyilván jó idő van. Amiatt sajnálom, hogy rengeteget dolgozik és este ér haza, utána még vár rá mindig valami kerti munka is. Nagyon makacs, és nem engedi hogy bármit is csináljak a kertben. A kétkezi munkásokat sajnálom nagyon, akik tegnap is jöttek hozzánk csinálni a tetőt délután. mondták, hogy aznap már a 10. Címük ez. Egész nap aszalódnak a napon, ezer fokban, elképzelésem sincs hogy bírják.
2024. júl. 12. 10:59
 7/17 anonim ***** válasza:
64%

Sajnálni azt lehet, hogy egy szerettünk a melegben kényelmetlenül izzad, stb.

De ez az élet rendje, ez a dolga, a férfi gondoskodjon a családjáról.

Nem kötelező amúgy kétkezi munkát végezni, dolgozhat klímás irodában is, ha úgy is tud pénzt keresni...

Gondolom a férfi sem sajnálja a feleségét, mikor terhes, szoptat, szül, menstruál, egyedül látja el az egész háztartást három emberre, annak minden egyes nyűgével és neki "csak" dolgoznia kell, otthon meg csak a pihenést meg a törődést kapja...Az sem kevesebb vagy kisebb munka, sőt...Csak más jellegű.A férfiak amúgy is biológiailag több gürcölést bírnak fizikailag, mint a nők.

2024. júl. 12. 11:09
 8/17 anonim ***** válasza:
#4 De, alap dolog.Ha egyedül lenne, akkor is kéne dolgoznia.Lehetne orvos vagy ügyvéd is, akkor nem a napon kéne güriznie.Akkor meg más jellegű nehézségei lennének a munkája által.
2024. júl. 12. 11:11
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én már vadidegen embereket is iszonyúan sajnálok, a kollégáim már rohadtul unják, hányszor megjegyzem nekik, hogy szegény férfiak, akik itt az irodánk melletti építkezésen dolgoznak, milyen melegük lehet. El nem bírom képzelni, hogyan bírják 🙄
2024. júl. 12. 11:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajnálom, hiszen mindketten dolgozunk és mindketten foglalkozunk a gyerekeinkkel. Igaz, ő teljes munkaidőben, én részmunkaidőben, én viszont többet is veszek ki az otthoni teendőkől. Mindketten egy múzeumban dolgozunk, ahol a hőmérséklet huszonegy fok körül mozog. Ez pont nem jelent problémát. Illetve, ha nem lennék én, nem lennének az ikreink, dolgoznia ugyanúgy kéne.
2024. júl. 12. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!