Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor vonzódik hozzám ha nem lát 2 hétig?
Ha ott vagyok vele nem látom h vonzódna. Nem látom h odáig van értem. Nem ad puszit nem simogat meg kB mintha 1 haver lennék. De ha 2 hétig nem látjuk egymást utánna teljesen átváltozik úgy néz rám mint 1 istennore. Bókol méreget stb
Most kajak 2 havonta legyek elérhetetlen2 hétre h nőnek kezeljen?
Mielőtt írnátok h csak szexhiany nem gondolnám mert ha2 hétig együtt vagyunk ott se szexelunk. Csak ott úgy viselkedik velem mintha 20 éves Házasságba lennénk azt megértenem
És mielőtt írnátok nem a szex a bajom. Csak ne vegye már természetesnek a jelenlétem. Ha2 hétig együtt vagyunk és szexi bugyiban mászkálok kB úgy kezel mint ha a tesója lennék felse izgatodik. De ha 2 hétig nem lát és úgy jelennek meg 1 pizsamában qkkor meg már jajjde jól nézel ki
Nálunk pont fordítva van. Félig meddig egyutt is élünk de ha nem találkozunk pár napig mintha el is felejtene. És igy mindig olyan amikor ujra találkozunk mintha egy idegen lennék neki még azt is kérdezi nem baj ha kimegy mosdóba? Megint flörtölgetni kell vele, ujra "felfedez", mintha állandóan össze kéne vele jönni újra meg mintha újra belém kéne szeretnie.
Addig van csak rámkattanva mig együtt vagyunk, ha ez megtörik mert épp külön, akkor meg mintha egy idegen térne vissza.
Lehet neki ingerszegény az amikor együtt vagytok pl 4 fal meg tv net. Vagy akármi más. "Elpunyul."
Nálunk hál ég nem ilyen van, de az hogy ugy èrzem magam vele mikor "visszajön" mint vmi 100.első randin, engem meg ez bizonytalanít el mintha instabil lenne a párom
Folyt Azon is agyalok már nem e más nőkhöz jár az én párom, mivel gondolom ott megy ez hogy illik szólnia hogy kimehet e a mosdóba.
Aztán hazajön és valahogy rajta marad az a magatartás, amit a másikkal csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!