Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem lattok valakit egy par hetig egyaltalan aki regota tetszik, akkor elveszitek az erdeklodeseteket, vagy mit ereztek?
Én pár éve nem láttam, de még mindig nem veszett el az érdeklődésem.
Nő persze, a pasik nem ilyen hülyék. 1 hét után már a nevedre se emlékeznek 🤣
Nyár óta tetszik, holnap lesz 4 hete, hogy utoljára láttam. Semmi nem változott, ugyanúgy csak rá vágyom, hiába tudom, hogy teljesen esélytelen, más férfi nem érdekel, sokszor még irritál is.
N
Én alapból egy "lelki terrorista vagyok", amit valaki 1* mondott rám.
Nem ízgat, ha valaki csak úgy nem keres/én nem keresem az illetőt. (F!)
Ha közben folyamatosan beszélünk, akkor nem, ha eltűnik, akkor igen. Ápolni kell az ismerkedést.
Olyan volt amúgy, hogy két évig szerelmes voltam valakibe, akinek csak dugni voltam jó. Aztán nem találkoztunk kb 8-9 hónapig, ezalatt nem is beszéltünk. Majd ő írt rám és elhívott talizni. Annyira rondának láttam és nem értettem, hogy miért epekedtem utána ennyi időn át 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!