Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok nektek nem red flag,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nektek nem red flag, ha egy 20-30-as srac nem tud vezetni, kocsija sincs?

Figyelt kérdés
Es nem is akar ezen valtoztatni.
2024. júl. 8. 11:09
1 2
 11/18 anonim válasza:
76%
Feltalálták a vonatot is 😆 am vezetni tudok de a kocsit eladtam mert felesleges volt, van motorom és egyelőre nem is tervezek újra autót 34 vagyok
2024. júl. 8. 14:03
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Alert: senki se alapozzon túl sokat ezekre a válaszokra, a valósággal párhuzamosak :)
2024. júl. 8. 14:16
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Úgysem fogják beismerni, de óriási hendikepben vagy ha nincs autód.
2024. júl. 8. 15:06
 14/18 anonim ***** válasza:
61%
Nekem nem volt az akkor, amikor korban hozzám illett volna egy ilyen férfi. Hozzáteszem, Budapesten lakom, nem kis faluban, itt nem szükséges az autó egy normális élethez hétköznapra. Utazást meg meg lehet oldani autó nélkül is. Tengerparti nyaralás - busz a reptérre, aztán repülő. Praktikus is, nem kell parkolóhelyet vadászni, pont a terminál előtt tesz le, nem kell a parkolóból csomaggal bevánszorogni a terminálra. Praktikusabbnak is gondolom a végig autózásnál is. Balatonra, kirándulásra vonattal (az egyetlen hátulütő az, ha légkondi nélküli a vonat, de azért azt is előre meg lehet nézni). Wellnesshétévégét magasról sz.om le, nekem semmit nem ad, mert azokra a szolgáltatásokra nincs szükség, anélkül meg burzsuj újgazdag libáskodás az egész.
2024. júl. 8. 15:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a 9-es kérdésedre válaszolva: nekünk nincs autónk,30-as pár vagyunk, és meg tudunk oldani mindent nélküle is: Tengerparti nyaralást repülővel, reptérre busszal+metróval. De voltunk már busszal is külföldön. Balatonra és egyéb kirándulásokra szintén busszal, vonattal. Vidéki városban élünk amúgy, ahol szintén busszal+gyalog közlekedünk. Nagyobb városokba látogatva busz, villamos, nagyon ritkán taxi.
2024. júl. 8. 15:22
 16/18 anonim ***** válasza:
42%
36 éves férfi vagyok kamionoztam. Dolgoztam már annyit hogy nem igaz, nem bánnám ha a nő vezetne én meg csak ülnék mellette.
2024. júl. 8. 15:23
 17/18 anonim ***** válasza:
49%

Nem red flag. Iszonyú drága manapság egy jogsi, a kocsiról, benzinről meg aztán ne is beszéljünk...

Szerintem a kiírt kérdésed és a 9es posztod között éles a különbség... azt kérdezted, nem red flag-e. Nem, nem az. Nem fogok valakit csak amiatt elutasítani, mert nincs kocsija, jogsija.

Egyébként Budapesten is elég sok mindent lehet csinálni, és sajnos sokszor nem a jogsi hiánya az akadály arra, hogy egy fiatal pár ilyen wellnes hétvégét, tengerpartot anyagilag megengedhessen magának. Egyébként ha nagyon szerelmes vagyok és annyira jól érzem magam a fiúval, hogy boldogan el vagyunk otthon is, társasozunk, sétálunk, bármi, akkor annak jobban örülnék, mint egy gazdag pasinak, aki hetente elvisz különböző tengerpartokra, de nem szeret igazán:)

2024. júl. 8. 20:23
 18/18 anonim ***** válasza:
23%

Számomra meg az gáz, hogy valamelyik nő szerint gáz neki vezetni és csak miatta legyen a pasinak is jogsi vagy autó. Akkor fizesse is ki! Valakinek egyáltalán nincs hozzá affinitása és képessége. Ezért zavarjuk el? Betegség!

Mi pedig úgy utazunk autó nélkül, hogy párom mozgássérült is. Ő ki nem mert nekem olyat ejteni a száján, hogy legyen autó.

2024. júl. 8. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!