Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek nem red flag, ha egy 20-30-as srac nem tud vezetni, kocsija sincs?
Nem red flag. Iszonyú drága manapság egy jogsi, a kocsiról, benzinről meg aztán ne is beszéljünk...
Szerintem a kiírt kérdésed és a 9es posztod között éles a különbség... azt kérdezted, nem red flag-e. Nem, nem az. Nem fogok valakit csak amiatt elutasítani, mert nincs kocsija, jogsija.
Egyébként Budapesten is elég sok mindent lehet csinálni, és sajnos sokszor nem a jogsi hiánya az akadály arra, hogy egy fiatal pár ilyen wellnes hétvégét, tengerpartot anyagilag megengedhessen magának. Egyébként ha nagyon szerelmes vagyok és annyira jól érzem magam a fiúval, hogy boldogan el vagyunk otthon is, társasozunk, sétálunk, bármi, akkor annak jobban örülnék, mint egy gazdag pasinak, aki hetente elvisz különböző tengerpartokra, de nem szeret igazán:)
Számomra meg az gáz, hogy valamelyik nő szerint gáz neki vezetni és csak miatta legyen a pasinak is jogsi vagy autó. Akkor fizesse is ki! Valakinek egyáltalán nincs hozzá affinitása és képessége. Ezért zavarjuk el? Betegség!
Mi pedig úgy utazunk autó nélkül, hogy párom mozgássérült is. Ő ki nem mert nekem olyat ejteni a száján, hogy legyen autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!