Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek nem red flag, ha egy 20-30-as srac nem tud vezetni, kocsija sincs?
Figyelt kérdés
Es nem is akar ezen valtoztatni.2024. júl. 8. 11:09
2/18 anonim válasza:
Miért lenne? Létezik tömegközlekedés, az autó drága, átalg feletti keresetből se tartok fent, inkább elmegyek a rendkívül olcsó tömegközlekedéssel és abból a pénzből szórakozok.
4/18 anonim válasza:
Nekem igen. Bár nem huszonévesen. Inkább 30 felett.
Mi szeretünk kimozdulni, és nemcsak a városban lenni, bár itt sem minden közelíthető meg tömegközlekedéssel.
Én nem bírnék olyan pasival lenni, akivel mindig mindenhova nekem kéne vezetni.
6/18 anonim válasza:
Régen egyértelműen rávágtam volna, hogy nem zavar, most 30 felett már azt gondolom, a 21. században majdhogynem alap a jogsi és az autó. Szeretek kirándulni, programozni, eljárni ide-oda, ahova nem mindig opció a tömegközlekedés. (amúgy meg imádom azt is, sőt sokszor buli) Kellemetlenül érezném magam nőként, ha mindenhova nekem kellene vezetni a pasim mellett.
7/18 anonim válasza:
Nem. Úristen de gáz nők azok, akiknek ez red flag.
8/18 anonim válasza:
Nem,nagyon gázok azok a nők akiknek ez elvárás....
9/18 A kérdező kommentje:
Akiknek ez nem red flag, azoktol kerdezem:
Hogyan oldananak meg egy balatoni, tengerparti nyaralast, wellness hetveget, kirandulast, stb?
Vagy egesz evben csak Pesten lennetek a lakasban a pasitokkal?
2024. júl. 8. 13:46
10/18 anonim válasza:
Nem.
Feltalálták a tömegközlekedést. Pesten még jobb is, mint kocsival közlekedni, nem kell órákat dugóban állni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!