Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan várom el hogy a párom oldja meg ezt a gondot?
Mivel senki se a lényeggel akar törődni leírom.
A párom családja akadékoskodott és idő kellett a páromnak hogy felfogja kinek van igaza, a szülei az orránál fogva vezették ellenem. Azért írtam hogy nem végzetes mert nem volt verés vagy megcsalás pl, szerintem az a végzetes. Költözködni pedig nemnagyon akartam, mint említettem egy hónapot vártam a “véglegesítéssel”, erre akkor kezdett észbekapni, röviden ennyi.
Mert együtt laktatok a szülőkkel is vagy mi? Ha nem, akkor kb egy semmilyen ok miatt költöztél el és akkor még a faszin vernéd le a pénzt? Álomvilágában élsz te. Döntsd el akkor most együtt vagytok-e vagy nem, kb minden második pár összeveszett már ilyesmin, nagyszülők ilyenek.
Te meg terhesen cirkuszolsz, mert gondolom nem úgy van minden, ahogy te akarod. Ez legalább lecke lesz, hogy mindennek ára van, perkáld csak ki szépen azt a 100K-t megint, ha először belefért simán, most is bele fog.
idő kellett a páromnak hogy felfogja kinek van igaza.
Kérlek, valaki öljön meg pls xd
Eszem ágában nem lenne könyörögni egy olyan embernek, sem visszamenni hozzá, aki valami mondavacsinált szr indok miatt kvázi kilépett az életemből.
Kérdező, te súlyos beteg vagy. Sajnálom szerencsétlen gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!