Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan várom el hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan várom el hogy a párom oldja meg ezt a gondot?

Figyelt kérdés
Terhesen elhagytam a páromat 1.5 hónappal ezelőtt (megvolt az okom, de nem végzetes ok volt így mindvégig vevő voltam a közeledésére, az okokba nem mennék bele mert szerintem lényegtelen most). A szüleimhez hazaköltöztem, majd mikor már 1 hónapja itt voltam (közbe próbálkozott békülni de az egója feltartotta az áttörésben) akkor hazahozattam költöztető céggel a dolgaim (hűtő, franciaágy,komód,gardrób). Na kb azóta a nap óta hogy ez megtörtént kezd javulni köztünk a dolog és látom hogy most realizálta mi történt és hogy változtatni szeretne, megmenteni a kapcsolatot.. Viszont felmerülnek bennem a kérdések hogy mégis mit gondol, így hogy a békülés útjára léptünk nekem ez megint közel 100ezer forintonba + a bútoraim amortizálásába kerül + persze ebbe a vándor cirkuszba? Nem szivesen vándoroltatnám ezután a dolgaim, nektek mi a véleményetek erről?
2024. júl. 7. 10:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Mivel senki se a lényeggel akar törődni leírom.

A párom családja akadékoskodott és idő kellett a páromnak hogy felfogja kinek van igaza, a szülei az orránál fogva vezették ellenem. Azért írtam hogy nem végzetes mert nem volt verés vagy megcsalás pl, szerintem az a végzetes. Költözködni pedig nemnagyon akartam, mint említettem egy hónapot vártam a “véglegesítéssel”, erre akkor kezdett észbekapni, röviden ennyi.

2024. júl. 7. 14:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Min akadékoskodtak, és mit értesz az alatt, hogy ellened vezették?
2024. júl. 7. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert együtt laktatok a szülőkkel is vagy mi? Ha nem, akkor kb egy semmilyen ok miatt költöztél el és akkor még a faszin vernéd le a pénzt? Álomvilágában élsz te. Döntsd el akkor most együtt vagytok-e vagy nem, kb minden második pár összeveszett már ilyesmin, nagyszülők ilyenek.

Te meg terhesen cirkuszolsz, mert gondolom nem úgy van minden, ahogy te akarod. Ez legalább lecke lesz, hogy mindennek ára van, perkáld csak ki szépen azt a 100K-t megint, ha először belefért simán, most is bele fog.

2024. júl. 7. 18:07
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
A szülei már a terhesség előtt is baszogatták miattad, inkább várni kellett volna a szaporodással költözködés helyett addig amíg észbe kap. Nem terhesen kellett volna ugrálnod. Sosem fogom megérteni a nőket, hogy látják mi a helyzet, de azért még megfejelik az alap problémát még egy plusszal, hogy aztán még nehezebb legyen az amúgyis szar helyzet. Aztán nyávognak, hogy nem úgy alakul ahogyan elképzelik. Miért nem lehet előre gondolkodni?? Elhiszem, hogy hormonháztartás meg minden, de azért van agyad, hogy használd is.
2024. júl. 8. 03:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A 11-es hozzászolasoddal csak megerősítetted, amit eddig irtak rólad, kerdező. A szülei "ellened vezették", miért, mi ő, ovis, hogy befolyasolhatják a véleményét a saját párjáról? Neked meg az a megoldásod, hogy rohangálsz a cuccaiddal an-uhoz, de közben váod, hogy visszasirja magát? Mi van?? 7-es vagyok, csak ismételni tudom magam, NŐJ FEL, anya leszel, egy gyereket nem lehet ilyen környezetben normálisan nevelni. Döntsétek el, hogy együtt vagytok vagy nem. Ennyi.
2024. júl. 8. 08:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

idő kellett a páromnak hogy felfogja kinek van igaza.

Kérlek, valaki öljön meg pls xd

2024. júl. 8. 16:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Eszem ágában nem lenne könyörögni egy olyan embernek, sem visszamenni hozzá, aki valami mondavacsinált szr indok miatt kvázi kilépett az életemből.

Kérdező, te súlyos beteg vagy. Sajnálom szerencsétlen gyereket.

2024. júl. 9. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!