Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan várom el hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan várom el hogy a párom oldja meg ezt a gondot?

Figyelt kérdés
Terhesen elhagytam a páromat 1.5 hónappal ezelőtt (megvolt az okom, de nem végzetes ok volt így mindvégig vevő voltam a közeledésére, az okokba nem mennék bele mert szerintem lényegtelen most). A szüleimhez hazaköltöztem, majd mikor már 1 hónapja itt voltam (közbe próbálkozott békülni de az egója feltartotta az áttörésben) akkor hazahozattam költöztető céggel a dolgaim (hűtő, franciaágy,komód,gardrób). Na kb azóta a nap óta hogy ez megtörtént kezd javulni köztünk a dolog és látom hogy most realizálta mi történt és hogy változtatni szeretne, megmenteni a kapcsolatot.. Viszont felmerülnek bennem a kérdések hogy mégis mit gondol, így hogy a békülés útjára léptünk nekem ez megint közel 100ezer forintonba + a bútoraim amortizálásába kerül + persze ebbe a vándor cirkuszba? Nem szivesen vándoroltatnám ezután a dolgaim, nektek mi a véleményetek erről?
2024. júl. 7. 10:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%

Hát figyelj, neked kell tudnod (mivel nem árultad el) hogy ez a "nem végzetes ok" megérte-e neked, hogy 100k-ért intézz egy vándorcirkuszt.

El sem tudom képzelni, mit művelhetsz akkor, ha "nem végzetes ok"-nál súlyosabb dolgot művel a másik. Ahelyett hogy megbeszélted volna, ilyenekhez folyamodsz, aztán a másikra mutogatsz, look what you made me do - tipikus, a saját tettek után felelősséghárító toxic viselkedés - no offense.

2024. júl. 7. 11:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha te neked le kellett lépni akkor a ti kapcsolatotok nagyon rossz lehet és hiába mész hozzá vissza úgyis vissza fogsz menni a másik helyre.
2024. júl. 7. 11:13
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Tehát tudtad, hogy igazából nem akarsz szakítani, ennek ellenére a megbeszélés helyett a költözést választottad. Na akkor ki felelőssége itt a pénz?
2024. júl. 7. 11:16
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem te nárcisztikus vagy. Szegény meg teper. Jaj és még baba is lesz. Atyám őt sajnálom a legjobban. :(
2024. júl. 7. 11:16
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

Kontrollmániás vagy.

Mindenneknúgy kell lennie, ahogy Te szeretnéd.

Ez egy elég drága hobbi.

2024. júl. 7. 11:17
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

"Nem szivesen vándoroltatnám ezután a dolgaim, nektek mi a véleményetek erről?"

Az, hogy maradj ott ahol most vagy.

2024. júl. 7. 11:26
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de most akkor elhagytad vagy nem?

Komolyan ebbe a játszmázós szenvedésbe akarsz gyereket, meg még visszaköltözni??

Anya leszel. Nőj fel és hozzál végre egy felelősségteljes végleges döntést. Ez a manipulatív költözködés... a gyereket is így akarod majd rángatni??

2024. júl. 7. 12:09
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy 100-as. Terhesen rohangálsz, mint egy sértődött gyerek. Nem végzetes ok miatt váltatok szét, ezért írod vevő voltál a békülésre. Akkor minek költöztél el? Plusz elvárod ezt párod oldja meg. Szerintem maradj otthon a szüleiddel. Jobban jár mindenki.
2024. júl. 7. 13:00
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én közös gyerek nélkül is csak akkor költöznék el bútorostól, mindenestől, ha véglegesnek gondolnám a szakítást.

Nem hinném, hogy az ok, ami miatt elköltöztél, lényegtelen lenne a kérdésed szempontjából, és olyan szempontból is, hogy mennyire van értelme abban reménykedni, hogy a kapcsolatotok gyökeresen és tartósan változni, javulni fog, ha visszaköltözöl.

2024. júl. 7. 13:06
 10/17 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom nem véletlenül nem mered leírni az okot xd.

Ha szerinted lényegtelen, akkor mit parádézol, Jézus gyere le a keresztről.

2024. júl. 7. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!