Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen tanácsot tudnátok adni egy átlag alatti külsejű pasasnak a csajozáshoz?
#21 barátom, hogy full random értelmetlen videót nézel. Szerinted bármiből lett később bármi??? Értem, hogy féltékeny vagy rá, én is féltékeny vagyok a Kylie Jennerekre meg Palvin Barbikra, de ez segít bármiben is? Igen, megállapítható, hogy az összes férfi előbb nézné meg a Palvint, mint engem. És akkor mi van???? Szerencsére nem vele kell versenyeznem, ez az egész nem is verseny.
A személyiség a fontos, na látod, szerinted is. Akkor meg mi van? Kezdj el beszélgetni lányokkal ÉLŐBEN.
"Szerintem többet érsz, ha jófej vagy"
Azzal mesz szepen a friendzone-ba.
40F incel
férfiként meg nem tudsz nyilatkozni lányok helyett, szóval ha nem tudsz értelmes dolgot hozzáfűzni, maradj csöndben:)
Nem tehetsz a testi adottságaidról. Mivel szerinted nem vagy elég helyes sose lesz barátnőd? Vagy átműtteted az arcod? Vagy mit szeretnél pontosan?:D ezek csak kifogások, az egész incel kultúra kifogásokból áll. Azért nem tudsz becsajozni incelként, mert a személyiségeddel és az értékrendeddel problémák vannak, nem a külsőd a hibás mindenért;)
"Mivel szerinted nem vagy elég helyes sose lesz barátnőd?"
Nagyjabol ja.
"Azért nem tudsz becsajozni incelként, mert a személyiségeddel és az értékrendeddel problémák vannak, nem a külsőd a hibás mindenért"
En 28 evesen lettem blackpill-tudatu, elotte, a velemenyed szerint, lealhattak volna velem a nok. Innen latszik, hogy vagy hazudsz, vagy fingod sincs az egeszrol......
40F incel
28 és amíg nem találkoztál a blackpillel, addig kommunikatív, vidám, magabiztos, humoros, szociálisan aktív ember voltál, akinek szívesen vannak a társaságában? Olyan, aki ad a megjelenésére, figyel a külsejére, van stílusa?
Vaaaaagy, befelé fordulva, bizonytalanul, alig kommunikálva egy szűk közeggel tartva csak a kapcsolatot, ami szembe jön felkapom öltözködési "stílussal", lehajtott fejjel a sarokban megbújva vártad a csodát?
Mert előbbi hamar elkel, utóbbi incel lesz.
Introvertalt vagyok, emiatt csak szuk kozeggel tartom a kapcsolatot. Evek ota tarto baratsagaim vannak, emiatt nem tartom magam rossz tarsasagnak. Malajziaban is kepes voltam baratsagot kialakitani.
"van stílusa?"
Ez egy erdekes dolog, a kulvilagtol sokszor hallottam, hogy nincs, de szerintem van :)
Amugy a stilus nem kifejezetten a kulso megjelenest takarja, ha nem irnam ala, hogy 40F incel, akkor is tudnad, hogy en irtam az adott valaszt. Szoval szerintem ja, van stilusom.....
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!