Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szórakozóhelyen csak részeg és átlag alatti pasik jönnek oda hozzám akkor ennyire csúnya lennék?
Figyelt kérdés
Mert én eddig csinosnak tartottam magamat, de a hétvége után elment az önbizalmam.máj. 29. 13:27
1/7 anonim válasza:
Dehogyis!
A legrondább pasik is a legszebb nőkre hajtanak!
Nekik nincs önkritikájuk.
Meglepődnél ha tudnád, milyen csúnya pasik is próbálkoznak nálam.
2/7 anonim válasza:
Ha valóban csinos lennél(és valóban nő) akkor lenne önbizalmad is és fel sem merülne benned, hogy azért nem vagy csinos, mert egy hétvégén bepróbálkozott pár általad csúnyának vélt ember.
4/7 anonim válasza:
Dehogy is!
Eleve nagy sok pasi egoja, részegen meg még inkább.
5/7 anonim válasza:
Nyilván jól nézel ki csak józanon fosnak a pasik,piaval még fel vannak bátorodva
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor kezdek megnyugodni. 😀
Szoktam amúgy szórakozni járni de nem Pestre, hanem inkább vidéken és baráti társasággal. Az azért más minden téren.
máj. 29. 14:11
7/7 anonim válasza:
szubijektiv kinek mi helyes, aki neked ronda mas szep nonek be johet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!