Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a szórakozóhelyen csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szórakozóhelyen csak részeg és átlag alatti pasik jönnek oda hozzám akkor ennyire csúnya lennék?

Figyelt kérdés
Mert én eddig csinosnak tartottam magamat, de a hétvége után elment az önbizalmam.
máj. 29. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Dehogyis!

A legrondább pasik is a legszebb nőkre hajtanak!

Nekik nincs önkritikájuk.

Meglepődnél ha tudnád, milyen csúnya pasik is próbálkoznak nálam.

máj. 29. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Ha valóban csinos lennél(és valóban nő) akkor lenne önbizalmad is és fel sem merülne benned, hogy azért nem vagy csinos, mert egy hétvégén bepróbálkozott pár általad csúnyának vélt ember.
máj. 29. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
1 hétvége? Nem reprezentatív.
máj. 29. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Dehogy is!

Eleve nagy sok pasi egoja, részegen meg még inkább.

máj. 29. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Nyilván jól nézel ki csak józanon fosnak a pasik,piaval még fel vannak bátorodva
máj. 29. 13:48
 6/7 A kérdező kommentje:

Akkor kezdek megnyugodni. 😀

Szoktam amúgy szórakozni járni de nem Pestre, hanem inkább vidéken és baráti társasággal. Az azért más minden téren.

máj. 29. 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:
szubijektiv kinek mi helyes, aki neked ronda mas szep nonek be johet.
máj. 29. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!