Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen érzés hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen érzés hogy nektek könnyebb párt találni mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés
A férfiak kezdeményeznek, nektek pedig csak válogatni kell.

2024. júl. 6. 15:50
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

"A random szembejövők közé tartozik ugyanis a 70-es Joli néni meg a 40-es 2 gyerekes Kata is..."

Tyű, bakker, azért ez durva, hogy a "húspiacon" azonos kategória vagyok a 70-es Joli nénivel... Vagy ha csak egy gyerekem van, akkor már nem? Akkor a 60-as Manci néni polcára kerülök? Vagy hogy van ez?

2024. júl. 6. 19:46
 22/49 anonim ***** válasza:
Part találni nem konnyebb
2024. júl. 6. 20:59
 23/49 anonim ***** válasza:
57%
Szép nőként is kva nehéz ha okos vagy és magasak az igényeid…
2024. júl. 6. 22:18
 24/49 A kérdező kommentje:
Párt találni is könnyebb a nőknek, mert ha a férfiak nem kezdeményeznének akkor tízből kilenc nő szingli lenne.
2024. júl. 6. 22:19
 25/49 anonim ***** válasza:
83%

És legalább ennyi férfi is szingli lenne. Miért van az, hogy az ilyenek miatt sirankozoknak sosem jön ki a matek? Férfiként merjetek már kezdeményezni bakker. Én nőként már azért nem teszem, mert mindig a félreértés volt belőle. Hogy szerintük én konnyuveru vagyok, csak szexet akarok vagy csak erre vagyok jó. Nálam igenis a férfi kezdeményezzen. Akinek annyit nem erek meg, hogy randira hívjon, az inkább hagyjon beken.

Mondjuk már három éve kapcsolatban vagyok, úgyhogy tud valamit a párom.

2024. júl. 6. 22:54
 26/49 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagyok bányarém, az alakom kifejezetten jó, a fejem átlagos. Nem öltözöm kihívóan, ált sportcipő, farmer, minimál smink, szomszéd lány típus. Senki nem próbálkozott be nálam vagy 3 éve, de előtte is csak elvétve. Nem tudom, milyen alternatív valóságban élsz, kérdező.
2024. júl. 6. 23:07
 27/49 A kérdező kommentje:
A legtöbb nő nem mer, vagy nem tud kezdeményezni. Flörtölni is a férfi szokott, mert nektek még az se megy. 26-os erre jó példa. Csinos nő, de mivel nem próbálkozik nála senki ezért szingli, mert ő nem tud párkapcsolatot kialakítani. Ezért mondom hogy nektek könnyebb.
2024. júl. 7. 00:55
 28/49 anonim ***** válasza:
89%
Hát a nőnek baromira nem is kell kezdeményezni. Az a férfi dolga
2024. júl. 7. 01:04
 29/49 A kérdező kommentje:
És ezért könnyebb a nőknek kapcsolatot kialakítani. Erről szól az egész téma.
2024. júl. 7. 01:40
 30/49 anonim ***** válasza:
66%
Te figyi, nekünk kell szépnek lenni, hogy észrevegyenek, nekünk kell okosnak, szexinek, érdekesnek és végtelenül türelmesnek lenni, hogy mellettünk maradjanak, dolgozni, hogy ne nevezzenek aranyásónak, háztartást vezetni, hogy ne nevezzenek lustának, és gyereket nevelni a legjobb tudásunk szerint, hogy ne nevezzenek szaranyának. Tényleg még udvarolni is nekünk kéne? És akkor mi a ti dolgotok?
2024. júl. 7. 01:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!