Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen érzés hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen érzés hogy nektek könnyebb párt találni mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés
A férfiak kezdeményeznek, nektek pedig csak válogatni kell.

2024. júl. 6. 15:50
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
93%

Mi van, ha valakinél senki se kezdeményez, avagy csak olyan férfi, akik nem jön be? Pl 20 évvel idősebb avagy alkoholista?

Egyébként meglátásom szerint csak szexkapcsolatot könnyebb, párkapcsolatot nem.

F

2024. júl. 6. 16:01
 2/49 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom ez is csak valami provokatív célból kiírt kérdés... Én nem azt tapasztaltam idáig, hogy olyan marha könnyű lenne, és még mindig nem kéne általánosítani.
2024. júl. 6. 16:02
 3/49 A kérdező kommentje:
Nőknek szólt a kérdés. Férfi ne válaszoljon. Köszi.
2024. júl. 6. 16:09
 4/49 anonim ***** válasza:
94%
Mintha válogatni olyan könnyű lenne...
2024. júl. 6. 16:09
 5/49 anonim ***** válasza:
94%
Nem érzem azt, hogy könnyű lenne. Ha nem próbálkozik be senki, úgy mégis hogyan? És nem, egyáltalán nem vagyok csúnya, kifejezetten szép no vagyok.
2024. júl. 6. 16:10
 6/49 A kérdező kommentje:
A nők is próbálkozhatnak, jelezhetnek, és ezt mind a válogatás mellett.
2024. júl. 6. 16:16
 7/49 anonim ***** válasza:
64%
Pasiknak konnyebb. Azok csalják a nőket leginkább.
2024. júl. 6. 16:18
 8/49 anonim ***** válasza:
84%
Szintén szép nő vagyok, nem címlaplány, de a környezetem egybehangzó véleménye szerint kifejezetten szép. Jellemzően éveket töltöttem úgy, hogy nem próbálkozott senki, vagy csak olyanok, akiknek csak trófea kellett (volna). Én sem érzem, hogy olyan könnyű lenne.
2024. júl. 6. 16:20
 9/49 anonim ***** válasza:
33%

Nő vagyok. Csakhogy ronda! Nos, az van, amit az 1-es írt az 1. bekezdésben. Egyébként most már "öreg" is vagyok, 33.

Hogy ez milyen érzés? Leírhatatlanul frusztráló, el- és megkeserítő. Depresszió-kiváltó. És roppant iriggyé tevő. Főleg a szebb nőkre, nekik tényleg qrva könnyű, nem kell kezdeményezniük, nyomulniuk, tapadniuk, csak válogatniuk. Abban is van némi kihívás, persze, de teljesen más pozíció, mint az, amikor nincs választék, sehol senki, le sem köpnek, láthatatlan vagy, és az egész fiatalságod szex és intimitás nélkül telik, mert a legalja trógerekre (lásd pl. az említett 20 évvel idősebb, nem vagy, hanem és alkoholista), a velük való vonzalommentes szarra nem vagy képes rávenni magad.

2024. júl. 6. 16:21
 10/49 anonim ***** válasza:
68%

Évek ota nincs egy normális barátom. Az exek se veletlenul exek.

Szoval marhára nem konnyu. Egy nő örülhet ha 30 után egyaltalán talál férjnek valót. És az is ugye 50 % esélyes csak, hogy mèg az se válik be.

Aztán ha van csak 1 normalis pasi arra ugrik 10 nő is.

2024. júl. 6. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!