Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak milyen érzés ha a nő előttetek sírja el magát,ráadásul miattatok?
Ez eleg nyers kerdes. Elottem mar sirt a baratnom oromeben is , csalodottsagaban is. Gondolom az utobbira ertetted , ugyhogy arra valaszolok. Az olyan erzes ketsegbeesett erzes volt , amikor tudod hogyha nem vigasztalod meg akkor elveszitheted azt ami a legfontosabb neked.
De ez nem igaz minden esetre termeszetesen. Volt olyan is amikor random elsirta magat es nagyon rosszul ereztem magamat es tanacstalannak, szoval probaltam megvigasztalni ahogy csak tudtam... vegul sikerult, de a mai napig kerdeses az oka. Azota kiderult hogy meg is csalt , ugyhogy talan epp azert vigasztaltam meg aznap, hogy felrelepett.
Már elég idős vagyok ahhoz, hogy tudjam, hogy a sírás a nők részéről egyfajta evulúciós manipuláció, a sírás a gyengeség fizikai megtestesítője, ilyenkor a másik félben bűntudat kezd el gyűlni, és a nőknél az évezredek során ez reflex lett, hogy manipulálják a férfit.
Ez nem más mint egy tökélyre fejlesztett képesség a nőknél...egy hihetetlenül élethű és drámai színdarab.
F
Kossz... felsoroltal 5 helyzetet es mindegyik mas. Kivancsi vagyok honnan ered a kerdesed , hogyha még megfogalmazni sem tudod.
Akkor ezekre a válasz :
1, ha nem lehetunk egyutt es ezert sir akkor tehetetlenseget erzunk, mert szeretnénk hogy boldog legyen es szeretnénk vele lenni, de keptelenek vagyunk segiteni neki. Pl. Nem tudok ott lenni, mert messze vagyok es holnap reggel vizsgam lesz vagy melo lesz....
2. Szakitas es szakitas kozott szerintem el sem tudod kepzelni mekkora kulonbseg van, hogyha erzelmekrol van szo. Ilyenkor barmit erezhet az illeto.
3.Ha a no szerelmet vall es a ferfi nem viszonozza , az is fugg a szemelyisegtol ( es a helyzettol. Pl ha foglalt vagyok akkor teljesen mas ). Nekem volt ilyen es olyankor kicsit mindig utalni szoktam magamat amiert válogatok es felszines vagyok ( kozbe tudom hogy mindenki az ) , sajnalom is akinek nem jott ossze es ezert sir. Bar olyan is volt hogy valaki bevallotta hogy szeret , de nem hittem el neki. Akkor egyreszt sajnaltam is masreszt meg porgott az agyam, hogy most mivan ?
Olyat meg sokszor hallottam hogy a haverok vagy ismerosok kosaraztak valakit es jot tett az egojuknak. Nyilvan ez egy pozitiv visszajelzes is arra, hogy jo vagy, jol csinalod a dolgaidat , stb...
4. A melyen megbantottam ot szituaciora mar valaszoltam fentebb. Akkor azt ereztem, hogy ha most nem vigasztalom meg akkor itthagy és elveszítem azt akit szeretek.
Nem vagyunk szívtelenek.
Ha legalább kedvelem akkor átölelem és beszélek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!