Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek történt már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek történt már olyan hogy elutasítottatok valakit de megbántátok később?

Figyelt kérdés
Mi történt ezután? Összejöttetek az illetővel?
2024. júl. 2. 16:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
9#. Nem én vagyok aki megbánta hanem a csaj lett fura. Nem fogadta korábban a közeledésem sőt zavarta a jelenlétem is. Egy ideje viszont folyton néz és beszélgetést is kezdeményezett velem. Nem merem magam beleélni de eszembe jutott hogy mi van ha megbánta hogy elutasított. Másképp miért változott volna?
2024. júl. 2. 18:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig ezt teszem. Van egy alapbetegségem, így nem biztos, hogy a másiknak nagyon bejönnék, de ha mégis adja az illető az esetleges jelet, akkor inkább lezárok, majd bánom, hogy visszautasítottam mindent. (F!)
2024. júl. 2. 18:21
 13/23 anonim ***** válasza:
61%

Igen. Elbizinytalanodtam hogy jll tettem e higy dobtam 1.randi utan.

Igy felvettem vele ujra a kapcsolatot es lett 2.randi is, ahol viszont már 100%-os mehgyőződésem lett hogy nagyon is jól tettem hogy dobtam.

Annyi változott hogy most már nem vagyok bizonytalan nem gyártok ilkuziókat hanem már szánom utálom is🤣

2024. júl. 2. 18:45
 14/23 A kérdező kommentje:
13# jajj. Ekkorát hibázott?
2024. júl. 2. 18:48
 15/23 anonim ***** válasza:
Igen. Nagyot.
2024. júl. 2. 18:50
 16/23 A kérdező kommentje:
Elmeséled? Akár privátban is. Kíváncsi vagyok mi történt. Persze ha nem titok és úgy gondolod hogy megosztanád
2024. júl. 2. 19:22
 17/23 anonim ***** válasza:

Kicsit bonyolult de próbálom leírni. Meg nem tudom mennyi tapasztalatod van. Értenéd e.

De próbálom levezetni: van nők közt rivalizácio. Ami néha arrol is szól, ha nem is kell a másik csaj pasija csakazért is szórakoznak flörtölnek vele higy a másik csajnak betegyenek. Csak úgy. Egotuningbol.

Nos a pasi amolyan incel átlagalatti pasi de én esélyt adtam neki, mert lehet jófej rendes normális aranyos és inkább ezek ugye, mint vmi alfák vagy jópasik vagy sikeres ugyes okos pasik akik repdesnek nőről nőre.

Szóval leengedtem a lécet nem is kicsit.

Nyitottam egy átlagalatti pasira.

Aztán voltunk itt ott amely helyeket ismerek és ahol engem speciel nem bírnak a pultosok se merthát szebb vagyok meg amugyis ismernek engem nagyon sokan. A nők alapbol utálnak is. Dehát kit érdekel egy pultos komplexusa irigysége, nehogymár miattuk kerüljek el helyeket alapon bementünk. Mert a hely maga, kulturált nyugodt normális igényes.

A háttérről semmit nem tudott a srác.

Na és a pultos engem ahogy meglátott majdnem félre is nyelt csóri🤣 aztán köcsögségből azt kezdte csinálni hogy aki velem van pasi elkezdett rámenni neki bájolgott, az én italom meg majdnem a nyakamba öntötte, mentek ezek a játszmák🤣

Erre ez a hülye srác mit csinál? Bevette a flörtöket elkezdte viszonozni a pultos csaj után forog meg ezek, miközben tudtommal engem hívott randira mellesleg.

A pultos nem tudta hogy semmi közöm a sráchoz, abban a hitben volt csak, hogy velem van, hozzám tartozik, vele megyek egy pubba kettesben.

Na a vége az lett hogy a pultos rajtam röhög, hogy 2 pillanat alatt felszedi ezt a pasit aki velem van, ha akarja, annyira bárgyú, hogy komolyan 2 perc alatt nemhogy ő de szerintem bàrki felszedi, mert az a szint a srác, hogy örülhet ha csak 1 nő szóba áll vele, ha már 2 nő is, az neki màr a menyország..

A randipartnere felé ezáltal semmi tisztelet sem volt, csak örült a f.rkának mint egy majom.

(És akkor az alfákat itt felhoznám. Azok ugye Minden nőt megkapnak. És tudod miért? Mert azok nem lesegetik Randin egy nő mellett a pl. pultosokat akkor se, ha másik nap meg őt d.gja. mert eleve tudnak viselkedni. Minden tiszteletet figyelmet megadnak annak, aki épp szemben ül velük, akit meghívtak randira, ésszel gondolkodva fűznek be bárkit(akkor 5 nőt is egyszerre) és nem hülyén elcseszve. alap..)

Ígyhát a sráccal én megköszöntem a randit..kb jópár hónapra ignoráltam is. Ha írogatott kedveseket lesz.rtam, töröltem, ment a levesbe.

Aztán én hülye elkezdtem agyalni hogy csóri csak buta, de amugy tényleg egy rendes csendes normális srác. Lehet én voltam a hülye hogy egy alkalom miatt írtam le szegényt, minek vittem én őt ilyen helyre. Az én hibám. Meg jöttek ezek bennem.

Így aztán megint ráirtam kedvesen beszelgettünk tovább mint mindig korábban is.

És adtam újabb esélyt(2.randi), de olyan helyre inkább ahol nincsenek ismerőseim utálóim, irigyeim, meg ahol meg tudnának engem ölni is kb más nők🤣 hanem vmi nekem is idegen helyre.

Cirkuszba🤣

Na és volt szünet mikor állatokat néztünk kint meg ezek, erre pont jött szembe a lengőtáncos legtornász akrobata csaj, húzott szájjal lesett engem, teljesen végigmért, már zavarba is jöttem, aztán hosszasan elkezdte bámulni a randipartnerem kimosolyogva.

Erre ő mit csinál? Néz vissza hosszasan a csajra, aztán utána is fordul. Randin már megint..Teljesen meglepte hogy őt egy csaj bámulja, mivel nyilván soha nem bámulja amugy senki.

Na itt megköszöntem neki a 2.randit is.

Párja azóta sincs.(szerintem nem is lesz.) Mivel már le is tiltottam, kam regekről zaklat azóta. De ezt is megoldottam, mert inaktiváltam magam. (Nem miatta amugy, de más regem lesz.)

Valahogy 3.randit nem akarok🤣

2024. júl. 2. 19:49
 18/23 A kérdező kommentje:
Hát megértem. Én sem tartom magam jó csávónak és sosem értettem mikor megkaptam meg megkapom hogy szép arcom van.. szóval az a lényeg hogy én sem vagyok egy nagy durranás de ilyet sose csináltam mert ez tényleg gyökérség még szerintem is nem beszélve arról hogy akkor mit érezhet és gondolhat az a nő akivel randizom... Abszolút jogos volt amit tettél hogy kukába dobtad mert szegény tényleg elég nagy tahó fsz volt. Ahogy mesélted egy szandál zoknis szódás szemüveges kis csicska majomként tudom elképzelni a gyereket. A másik szánalom hogy úgy utálnak hogy nem csináltál semmit csak jobban nézel ki... Az emberi primitívség legnagyobb ismérve ez... Egyébként meg a pubokban a legtöbb esetben olyan kiszolgáló személyzet van akik már réges rég utálják amit csinálnak és meg vannak tőle keseredve amit a vendégeken vezetnek le ahelyett hogy otthagynák és másba fognának. Én ezért fejeztem be a kereskedelmet mert hánytam az emberektől. Szóval nem rólad szól ez tényleg hanem az ő nyomorukról. Gondolom gyorsan véget vetettél a randinak ahogy forgott meg mosolygott a gyerek ugye? Legalábbis otthagytam volna a következő pillanatban
2024. júl. 2. 20:07
 19/23 anonim ***** válasza:

Az más ha vki felfedez benned vmi szépséget.

A srác valójában tudta nélkul volt gyökér csak, mert valójában butaságból volt ilyen. Meglepte, hogy ő bámulva van, észreveszik, meg ezek, teljesen spontán reakciói voltak csak, bambán.

De szerintem kapcsolatban egy ilyen ha rámennek, nemeket se tudna szórni, mert neki csoda, ha egy nő rááll.

A oulzosokkal meg az ilyen "feslettebb" réteggel én soha nem tudtam kijönni. Van egyfajta olyan komplexusuk ami egyből előtör ha engem meglátnak. A pultosok ráadásul ismerik a barátom pl, meg exem is (törzshelyek)és azok olyan pasik akik mégcsak szóba se állnak velük..ez nekik altalában "fáj" is.

A randi persze nem lett így hosszú sem, asszem szünet után már vissza se mentünk a cirkuszba se.

De nem is kezdtem el magyarázni vagy mondani bármit mivel garantáltan mégcsak nem értené az egészet, csak annyikat mondtam mennem kell haza, vagy ilyen semmikkel köszöntem el. Soha nem is áltattam semmivel amugy sem.

Mai napig nem érti miért offoltam. De még ez is taszító benne hogy neten kamregekről próbálkozik. Bakker miért nem áll elém egyenesen?

Nemhogy buta, de végtelen hülye is. Vagy vmi olyasmit érzek, hogy nála már szerintem nincs lejjebb.

2024. júl. 2. 20:20
 20/23 anonim ***** válasza:
Jav: a pultosokkal
2024. júl. 2. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!