Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem jövök be a pasinak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jövök be a pasinak és azért nem lép?

Figyelt kérdés

Próbálom röviden leírni. Járok edzeni egy konditerembe, nem olyan régóta. Van egy szomszédom (férfi) aki ott dolgozik ahova én is járok. Párszor már beszéltünk itthon amikor összefutottunk a ház előtt vagy ilyesmi, akkor ő kezdeményezte a beszélgetést, nagyon kedves volt. A kondiban is mindig köszön, mosolyog és látom, hogy szokott nézni. Én úgy tudom, nincsen barátnője (de persze attól még lehet). Nekem ő nagyon bejön és szeretnék még vele beszélni, de nem tudom hogyan, mikor. Volt, hogy edzés közben odajött segíteni, de ennyi.

Köszönés, mosoly megvan, meg mondom párszor már beszélgettünk. Azért nem lép, mert nem tetszem neki (eléggé)? Vagy hogyan tudnék vele jobban kontaktba kerülnii, hogy kiderüljön esetleg lehetne-e több is?

2024. júl. 1. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Lehet hogy kicsi a bájdorongja néki azért nem lép.
2024. júl. 1. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Fél tőled
2024. júl. 1. 10:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Hogyan tudnám a tudtára adni, hogy nekem szimpatikus. Randira hìvni csak úgy nem merem.

Valahogy szeretnék vele egy olyan kontaktot felépíteni, hogy többet beszélgessünk, de azt se tudom hogyan.

2024. júl. 1. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
Hívd el valahova
2024. júl. 1. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
19%
Próbálj te lépni,hívd el egy kávéra vagy moziba,mond hogy nincs kivel menned.
2024. júl. 1. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sokat látsz bele és nem akar tőled semmit
2024. júl. 2. 05:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy túl fiatal vagy hozzá? Én akkor nem szoktam lépni pl.
2024. júl. 2. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!