Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy Hogy nem jövök be egyetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy Hogy nem jövök be egyetlen pasinak se?!

Figyelt kérdés
Az egész osztályból én vagyok a leginteligensebb,legviccesebb,legszebb,legápoltabb és még a sportot meg a focit és a Forma1-et is imádom tehát még sorolhatnám ténleg kiegyensúlyozott vagyok és gyönyörű, hogy nem tetszek senkinek ja meg már a osztályból alányok is mondták milyen szép vagyok igaz még csak 6.-ba megyünk, de akkor is amit leírtam mind igaz, mitkéne tennem??!!értelmes válaszokat!

2014. aug. 24. 20:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
kep? Majd mi eldontjuk.
2014. aug. 24. 20:38
 2/19 anonim ***** válasza:
Félnek tőled
2014. aug. 24. 20:39
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet, hogy túl beképzelt vagy?

mondjuk nem ismerlek, lehet igaz amit írsz, de így első olvasásra ez jön le

2014. aug. 24. 20:39
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
6. osztályban kinek akarsz bejönni? Akkor mégcsak alig ivarérettek a fiúkák.
2014. aug. 24. 20:40
 5/19 anonim válasza:
már nem azért de rohadt egoista csajszi vagy :* talán ha nem lenne ekkora arcod akkor lenne pasi aki keres.. néha gondolkozz el hogy nem mindenki azt gondolja amit te szeretnél -.-
2014. aug. 24. 20:41
 6/19 anonim ***** válasza:
talán túl megközelíthetetlen vagy, azt hiszik úgyse lenne esélyük nálad, talán nyiss te afelé aki tetszik.
2014. aug. 24. 20:41
 7/19 anonim ***** válasza:

szia ha akarod kuldhetsz kepet is:)

13/L

2014. aug. 24. 20:42
 8/19 anonim ***** válasza:
Pasinak nevezni a tizenéveseket elég nagy túlzás. A legtöbbjüknek még nem a lányok a legfontosabbak, szóval nem értem mit vársz. Meg a másik oldalról, lehet, hogy te a legszebbnek látod magad, de lássuk be, ez elég szubjektív dolog. Vannak, akikre ismerőseim mondják, hogy szépek, de nekem nem jönnek be, vannak, akik nekem tetszenek, de nekik nem. Mindenki nem szerethet csak téged.
2014. aug. 24. 20:44
 9/19 anonim ***** válasza:
amugy most ezen enis elgondolkodtam mert nalam is ez van xdd najo azert annyira nem szornyu :/ xd 7es voltam✋
2014. aug. 24. 20:44
 10/19 anonim válasza:
Kuldesz kepet?:) 13/L
2014. aug. 24. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!