Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Massal is van ilyen?(ajandekozas)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Massal is van ilyen?(ajandekozas)

Figyelt kérdés

A szuletesnapom lesz es a parom egy elmennyel akar meglepni amit en emlitettem neki 3 napja, hogy nezegettem es gondolkozom rajta kirpobaljam-e? De magamnak akartam megvenni, mert nem egy nagy kidas.

Viszont mar tobbszor elmondtam a paromnak, hogy en a targyi ajandekokat szeretem.

Nagyon rossz kedvem lett, rosszul erzem magam. En figyelek ra, kitalalok neki olyat amit szeret. .

Ebbol is azt gondolom semmi nem volt eszeben es mivel par napja megemlitettem azt a dolgot ezert ezt talalta ki, hogy le tudja az ajandekomat ennyivel.. nekem egy targyi dolgo sokkal szemelyesebb es nyoma marad.

Mit kezdjek ezzel? Mondjam meg, hogy ne vegye meg az elmenyt, mert amugy azt sem dontottem el, hogy ki akarom probalni es mondjam meg, hogy inkabb vedd meg pl ezt a tarsast koszi?

2024. jún. 28. 11:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező, látod, hogy van aki egyetért veled, van aki nem. Mondd meg a barátodnak, hogy neked ez gáz.

Keressetek mást egymás helyett, mert teljesen más az értékrendetek.

Az én privát véleményem az, hogy ha az én nőm egy ilyenért elkezdene pattogni, akkor aznap este már nem lennénk kapcsolatban.

Egyébként én írtam a lepontozott ajándéklovas hozzászólást.

2024. jún. 28. 13:20
 22/28 anonim ***** válasza:
46%

"Nekem az a tapasztalatom a férfiakkal, hogy jóval egyszerűbbek, mint mi azt gondolnánk, és az egyenes beszédből jobban értenek"

Hozzám jössz? Végre egy nő, aki érti a férfiakat!

2024. jún. 28. 13:26
 23/28 anonim ***** válasza:
48%

"Keressetek mást egymás helyett, mert teljesen más az értékrendetek."

Teljesen más? Ez egy kis semmi különbség, hogy az ajándékozásról valamelyest eltérő módon gondolkoznak a felek. Ennél csak nagyobb különbségeket találni bármelyik párkapcsolatban.

2024. jún. 28. 14:11
 24/28 A kérdező kommentje:

21, haha az komoly. Ekkora hisztit levagni, mert a nőd nem a 100%-os klonod. Mert neki mas a velemenye az ajandekozasrol… azert meg kulon gratulálok, hogy hisztinek hivnad azt, ha elmondaná szerencsétlen, hogy neki ez rosszul esik.

Full egyenes szoktam lenni, de ugy tunik az nala nem mukodik.

De Megmondom neki ennel is nyiltabban, hogy xy dolgot szeretnem az elmeny helyett, mert nekem ahhoz nincs kedvem.

Egyebkent ez a kerdes kemenyen megmutatja milyen emberek szaladgálnak kozottunk, meg otthon is hazudni kell, el kell jatszani milyen szipi- szupi a loszar. Hihetetlenek egyesek.

2024. jún. 28. 15:13
 25/28 anonim ***** válasza:
45%
Legalább őszintén egyenes vagy. Ez dicsérni való dolog, hiába is tesz unszimpatikussá. 🤣
2024. jún. 28. 15:57
 26/28 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem ki kell nyitni a kis szánk ha szeretnénk valamit megbeszélni, illetve az is jo húzás lenne ha nem a szülinapunk előtt pár nappal emlegetnénk olyan dolgot hogy hova mennénk amit ugyan nem ajándékként szeretnénk kapni (pedikűr, gyantázás, cellulitiszmasszázs, mittudomén) de szegény ötlettelen, ellenben jó szándékú hímneműekben úgy csapódhat le hogy ez célzás volt hogy mit szeretnénk. Tényleg qrva nagy ostobaság ilyet elhinteni 3 nappal a szülinap előtt és aztán megsértődni hogy ezt kapod.
2024. jún. 28. 16:06
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
24. Itt nem az őszinteségről van szó... A gyerek is őszinte, de attól még éretlen. Márpedig ez, ahogyan az ajándékozáshoz állsz, egy gyerek szintjén van. Én utoljára 8 évesen toporzékoltam anyukámnak hogy nem azt kaptam, amit kinéztem magamnak és AMIRE UTALÁST TETTEM neki a kirakat előtt. Ezt kellene megértened. Lehet, hogy bamba a csávód vagy nincs kedve megfelelni az elvárásaidnak (ajándékozáskor? Mi van??), de hogy a te rugalmasságod nulla, az is biztos.
2024. jún. 28. 16:31
 28/28 A kérdező kommentje:
27, sok besavanyodott életű ember🤣
2024. jún. 30. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!