Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már nem érzel rózsaszín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már nem érzel rózsaszín ködöt a kapcsolatban, Valentin napra ajándékozzátok egymást?

Figyelt kérdés
2024. febr. 2. 00:22
 1/9 anonim ***** válasza:
igen
2024. febr. 2. 00:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én senki iránt nem érzek semmit mégis szívesen ajándékoznék, ha valakinek lehetne.
2024. febr. 2. 01:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindig ajandekozunk.
2024. febr. 2. 01:26
 4/9 anonim ***** válasza:
A rózsaszín köd meg a szerelem nem ugyanaz. Attól, hogy átalakul a kapcsolat elején jellemző lángolás, még szeretjük egymást. Viszont nem ajándékot szoktunk venni, hanem együtt elmegyünk étterembe, moziba, élményfürdőbe, stb.
2024. febr. 2. 01:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Elozo kapcsolatomban nekem.olyan rosszul estek ezek a kín szivecskés kulcstartok meg virág meg minden bazári cucc hogy a másik kapcsolatomban kértem hogy mi hagyjuk ki a valentin napot nekem ez nem megy. Sem kínlódva adni vasarolni es inkább rosszul is esik ilyeneket kapni.

Tinin még tudtam örülni egy kabalának felnőtt nőként hogy ilyen sz.rokat kapok màr nagyon nem. Szinte fáj hogy degradálnak egy 200 ft-os kulcstartóra a férfiak.

2024. febr. 2. 06:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Sose...olyan a Valentínap mintha nem is lenne.

N 31

2024. febr. 2. 06:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálunk most fordítva lesz: még mindig vagy inkább óriási gond után újra tombol a szerelem és nem fogunk Valentint tartani. Ez párom kérése volt. Hülyeségnek tartja, mind a kettőnk szerint nem csak akkor kell szeretni egymást, és gyűjtsünk utazásokra ehelyett. Illetve holnapra A Dal adás mellé szeretne velem pizzázós estét, ezzel talán előre letudjuk a Valentint. :D De ilyen randit is bármikor lehet csapni. ^.^

35/F

2024. febr. 2. 09:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Ugyanígy a családom más "mondvacsinált" napot sem tart, a Karácsonyt sem visszük túlzásba. Szeretet és ünnepi hangulat bármikor lehet nálunk. ^.^
2024. febr. 2. 09:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Eddig adtam minden alkalomra ajándékot, törekedtem h minél találóbb, romantikusabb legyen

Mivel vissza kb szinte semmit nem kaptam, így mostmár én sem fogok adni semmit

2024. febr. 2. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!