Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat egyáltalán nem érdekli az ajándékozás. Ez fura?
Ő ruhaneműket kapott tőlem karácsonyra, mert bár sajnálja rá a pénzét, azért szereti viselni a szép/ praktikus ruhákat. Meg is beszéltük, hogy tőlem azt kap, bár hogy konkrétabban mit, milyet azt nem.
Én nem vártam nagy ajándékot, de valahogy mégsem vagyok kibékülve azzal amit kaptam. Ezt kissé szégyellem hiszen tudom, nem ez számít. Egy gyerekeknek való figurát kaptam.
Tisztában van vele, hogy mikre vágyom, látja miket teszek vissza, amikor nem engedhetem meg magamnak, vagy megmagyarázom magamnak miért várhat az adott dolog. Ez a kis figura is aranyos, és biztos tudom hogy szeretetből adta, azért, mert egyszer megjegyeztem hogy tetszik. Ugyan akkor teljesen szükségtelen volt, nem tudok mit kezdeni vele felnőtt fejjel. Megmosolyogtam és úgy tettem, mintha örülnék neki. Igazából együtt is élünk, és az én részemről az van, hogy nagyon kevés pénzem van, mert még tanulok, és sokszor érzem úgy, hogy minden iránt sóvárgok, és vissza kell tennem a polcra.Sokat sírtam az anyagi helyzetem miatt, volt hogy lemondtam baráti ebédet mert nem tudtam volna kifizetni egy kajálást. Én természetesen más pénzén nem élősködök, mégha a párom nem is sajnál tőlem semmit. Pont emiatt nem értem, miért nem veszi észre mire van szükségem. Persze ezt inkább magamban tartom, hiszen bármi ilyen gondolat felszínre hozása, csak is rossz fényt vethet rám.
"ruhaneműket kapott tőlem karácsonyra"
Akkor miből gondolhatná, hogy ez neked anyagilag megterhelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!