Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomat egyáltalán nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat egyáltalán nem érdekli az ajándékozás. Ez fura?

Figyelt kérdés

Ő ruhaneműket kapott tőlem karácsonyra, mert bár sajnálja rá a pénzét, azért szereti viselni a szép/ praktikus ruhákat. Meg is beszéltük, hogy tőlem azt kap, bár hogy konkrétabban mit, milyet azt nem.

Én nem vártam nagy ajándékot, de valahogy mégsem vagyok kibékülve azzal amit kaptam. Ezt kissé szégyellem hiszen tudom, nem ez számít. Egy gyerekeknek való figurát kaptam.

Tisztában van vele, hogy mikre vágyom, látja miket teszek vissza, amikor nem engedhetem meg magamnak, vagy megmagyarázom magamnak miért várhat az adott dolog. Ez a kis figura is aranyos, és biztos tudom hogy szeretetből adta, azért, mert egyszer megjegyeztem hogy tetszik. Ugyan akkor teljesen szükségtelen volt, nem tudok mit kezdeni vele felnőtt fejjel. Megmosolyogtam és úgy tettem, mintha örülnék neki. Igazából együtt is élünk, és az én részemről az van, hogy nagyon kevés pénzem van, mert még tanulok, és sokszor érzem úgy, hogy minden iránt sóvárgok, és vissza kell tennem a polcra.Sokat sírtam az anyagi helyzetem miatt, volt hogy lemondtam baráti ebédet mert nem tudtam volna kifizetni egy kajálást. Én természetesen más pénzén nem élősködök, mégha a párom nem is sajnál tőlem semmit. Pont emiatt nem értem, miért nem veszi észre mire van szükségem. Persze ezt inkább magamban tartom, hiszen bármi ilyen gondolat felszínre hozása, csak is rossz fényt vethet rám.

2023. dec. 25. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a barátod fukar még magával szemben is. És akkor nyilván veled is az lesz. Leírás alapján inkább olyannak tűnik, mint aki nem vesz komolyan dolgokat, és csak random valamit gyorsan megold, de nincs benne áldozat, vagy komoly odafigyelés.
2023. dec. 25. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
37%

"ruhaneműket kapott tőlem karácsonyra"

Akkor miből gondolhatná, hogy ez neked anyagilag megterhelő?

2023. dec. 25. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tipikusan az a szitu mikor jobb ha megbeszélitek, hogy egyáltalán nincs ajándékozás, csak együtt töltött ünneplés. Sokan nem ajándékoznak, mi sem, ha már nincsenek gyerekek egyre többen döntenek így, sok vacak vásárlása helyett. Ez így gáz ahogy nálatok zajlott.
2023. dec. 25. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
A barátodat nem nem érdekli az ajándékotás, hanem smucig. Akkor érdekli, ha ő kap. Mint írtad, még magától is sajnálja a pénzt ruhára.
2023. dec. 25. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem jó ember mellett vagy...
2023. dec. 25. 19:03
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Jesszusom, ezt a játszmázást hagyd abba. Beszélj egyértelműen, tisztán, őszintén a barátoddal. Ne azon agyalj, hogy ki mit fog gondolni rólad, hanem egyszerűen közöld a szükségleteidet. Van neked egyetlen őszinte megnyilvánulásod ebben a kapcsolatban?
2023. dec. 25. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!