Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem tetszenek neki akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tetszenek neki akkor nem lenne velem,igaz?

Figyelt kérdés

Felcsuszott pár kg 1-2ev alatt,ami engem nagyon zavar.

Persze teszek ellene,hogy sikerüljön leadni. Mindig is csinos nő voltam és ezért sem tudom magam így elfogadni.

Megismertem egy férfit,aki vékonyabb,mint az előző pasik ,akiket ismertem. Szóba hoztam már a kezdetek kezdetén, hogy nem vagyok egy vékony nő, de azért túl kövér sem. Azt mondta,hogy őt nem zavarja. Találkoztunk is és tok jól elvoltunk. Viszont én valamiért nem tudom elhinni ,hogy így is tetszem neki.

Azt mondja,hogy a belső értékek sokkal fontosabbak,mint a külső.

A külső idővel változik,akár hízás,akár fogyás,de a belső értek megmarad,az nem változik.

Nekem ez olyan,mintha azt mondaná,hogy-majd idővel lefogysz-.

Nyilvan mondtam neki és mondta,hogy túl gondolom a dolgokat.

Saját magam nem tudom elfogadni es attól félek,hogy ő csak arra vár,hogy hátha lefogyok. :(

2024. jún. 27. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem tudod magad elfogadni, akkor változtass magadon... Nem olyan bonyolult.
2024. jún. 27. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem is túlgondolod. Én mielőtt megismertem a barátnőmet, csak álmodozni mertem róla, hogy majd egyszer találok egy lányt, akinek hasonló értékrendje, világképe van és el tudnám képzelni vele a jövőmet. Aztán jött ő és ezek mind klappoltak. Volt / van rajta pár kg felesleg, rajtam volt 4 évvel ezelőtt 45 kg felesleg (már nincs). Soha nem gondolkodtam ezen, hogy van rajta felesleg, de hozzá hasonlóan őt is zavarja és szeretne tenni ellene, amiben támogatom, de nem azért, hogy megváltoztassam és nem azért, mert nem érzem tökéletesnek így ahogy van.

Szerintem ha valaki komolyan szeretne tervezni a másikkal, nem csak 1-2 évig összejárni szexelni, akkor tisztában van vele, hogy hosszútávon fontosabbak a belső értékek, de ez nem jelenti azt, hogy nem tetszenél neki.

2024. jún. 27. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hasonló problémám van, ugyan úgy, én is fogyózom, sportolok, mostmár a cukorbetegségem is rendesen van kezelve (gyerekkoromban nem derült ki, mert a szüleim nem foglalkoztak ezzel).

Én már nagyon régen nem vagyok jóban a testemmel, főleg mire a ki is lettem vizsgálva és kezelve lettem. Én mindig csak olyan pasiknak találkoztam, akiknek külön “fétis” a telt nők, és csak szexelni akarnak. Szóval örülj hogy ő ilyen kedves és a belső értékeidet nézi, és biztosan tetszel is neki.:) Sok sikert!

2024. jún. 27. 10:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes a màsikra kivetíteni az ilyen mentàlis gondjaidat, mert ezzel kinyírod hosszú távon a kapcsolatodat is, önmagadat is.

Érdemes viszont eljàrni teràpiàra, konditerembe, hobbykat beiktatni,amik feltöltenek lelkileg... plusz bízni a társadban meg saját magadban.

2024. jún. 27. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak neked vannak önértékelési gondjaid. Ha veled akar lenni, fogadd el és örülj neki. Esetleg hogy jobb legyen a közérzeted kezdj el sportolni valamit.
2024. jún. 27. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!