Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak akiknek a teltebb nők tetszenek?
Igen vannak. Nyilván azért preferálják az ilyen külső adottságokkal rendelkező nőket ezek a férfiak, mert számukra ettől is nőies a nő.
Ízlések és pofonok! Én is a teltebb idomokért vagyok oda, de ettől még nem nézek ferde szemmel azokra a férfiakra, akik inkább Marokkózni szeretnek.
Jelen...nekem is a teltebb nők tetszenek jobban.
Volt átlagos testalkatú párom is, vele is jó volt minden...mégis ha egy átlagos és egy teltebb alkatú nő között kellene választanom (most a többi adottságtól eltekintve, vegyük úgy hogy más téren mindkettő bejön ugyanúgy), akkor a teltebbet választanám.
Nagyon az okát nem tudom, ez később alakult ki...fiatalabb tini koromban nem igazán érdekeltek.
De valahogy sokkal jobb ha van egy olyan méretű/formájú popsi, cici amibe úgy jól bele lehet túrni, markolni,stb.
Telt nő mindig is a nőiesség, termékenység szimbóluma volt.
A játék ahol játszom egyre több teltebb karaktert látni.
Emberek vagyunk s nem egyformák, ez igaz az ízlésünkre, szépérzékünkre is.
Ilyen egyszerű a válasz.
Valakiknek bejön valakiknek nem. Valakiknek a szőrtelen pasi jön be valakinek a csupakka.
Valakinek a vékony szálkás, valakiknek az izmos, másoknak az agyon gyúrt, másikaknak a macis stb.
Gondolj bele, ha nem lennénk mások, más ízléssel, sokan halnának meg egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!