Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnál: életed szerelme, aki biztosan örökre hűséges marad hozzád, vagy 10 000 000 000 Ft azonnal a bankszámládra?
Senkiről sem tudhatjuk 100%-ig hogy hűséges lesz-e, de ez most egy kivételes szituáció.
Ha viszont a pénzt választod, annak az lenne az ára, hogy sosem lehetsz biztos abban, hogy akit szeretsz, az veled marad-e.
Nos, melyiket kérnéd?
A biztos szerelmet, vagy a biztos gazdagságot?
Az, hogy valaki nem csal meg, az nem jelent "biztos szerelmet". Én sem csalok meg senkit, de ez nem jelenti azt, hogy a szerelmem örökké fog tartani.
Romantikusnak tartom magam, de nekem ez pont a romantika ellentettje. A bizalom nem arról szól, hogy TUDOM, hogy nem csalsz meg, hanem hogy ELHISZEM. Ha tudom tényszerűen, hogy nem csalsz meg - mert kémprogramot tettem a gépedre, figyellek telefonon, követlek titokban mindenhova -, nem kell megbíznom a benned. Akkor ez ugyanolyan, mintha egy robotba lennék szerelmes, akibe bele van programozva, hogy nem csalhat.
A szerelem miatt veszítettem el mindenemet, amim csak volt. Két szerelem tett padlóra és vette el a kedvem minden továbbitól.
Kizárólag a pénz,amit becsülök és volna helye. Nálam is,és olyanoknál akiknek adnék bőven,mert megérdemlik.
F
"Ha viszont a pénzt választod, annak az lenne az ára, hogy sosem lehetsz biztos abban, hogy akit szeretsz, az veled marad-e."
Nos, ebben most sem lehetek biztos, viszont pénzem sincs. Ha adott esetben azt választom, hogy a szerelmem legyen hűséges, annak az az ára, hogy le kell mondanom rengeteg pénzről. Én nem szeretném, hogy a szerelmem hűségének ára ilyen sokba kerüljön, legyen azért hűséges, mert szeret, és ne azért, mert lemondtam 10 000 000 000 Ft-ról. :) Úgyhogy én a pénzt választom. :)
Pénz. Férjem van, és számomra szükséges mértékben bízok is benne, a hűségében. Ellenben a pénznek lenne helye.
De ha nem lenne férjem, akkor is a pénz. Ennyiből rengeteg csodaszép helyre lehet eljutni, lehet egy családi házam, amire vágyom, meg pár ingatlanom, amit kiadok, és elég lenne a hobbijaimnak élnem, amit megszakít az alkalmankénti utazás. Ha közben rámtalál a szerelem, király, ha nem, akkor is jól érezném magam 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!