Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnál: életed szerelme, aki biztosan örökre hűséges marad hozzád, vagy 10 000 000 000 Ft azonnal a bankszámládra?
Senkiről sem tudhatjuk 100%-ig hogy hűséges lesz-e, de ez most egy kivételes szituáció.
Ha viszont a pénzt választod, annak az lenne az ára, hogy sosem lehetsz biztos abban, hogy akit szeretsz, az veled marad-e.
Nos, melyiket kérnéd?
A biztos szerelmet, vagy a biztos gazdagságot?
A szerelmet.
Ennyi pénzzel én nem tudnék mit kezdeni. A túl sok pont úgy semmit nem ér, mint a túl kevés.
Elég annyi, amink van.
42/N
Én nem pontozok le senkit.
Egyébként meg nincs ezzel semmi baj. Mindenkinek mások az értékei, de engem pont ez érdekel :)
Inkább élek szerényen de megbecsülve és szeretve, mint milliárdos szarháziként.
A pénz nehet annak a néhány szerencsétlen kisgyereknek, akit egy egymilliárd forintos intravénás gyógyszerrel ki lehetne gyógyítani az izomsorvadásból.
Akik kenyszerbol vannak a masikkal azok kiprovokalják azt hogy te szakits tehat pokollá teszik az eleted. Ők maradnak meg hűek de elérik azt hogy te húzz el. Addig pl vernek is.
Nem lehet egy másik embert korlátozni.
Tehát a penz kéne.
50 múltam. Van tető a fejünk felett, van minden ami kell. A tárgyak és a vásárlás sosem boldogított, a nagyon jól fizető munkámat is otthagytam, mert a pénz a legkevésbé sem tudott motiválni, ha amúgy rabszolgának éreztem magam.
Nem kéne a pénz, mert ezerszer többet ér a párom, akivel lehet együtt nevetni, megosztani a gondolataimat, az összebújások - és legfőképp az érzést ami ad, szeretve lenni. Ez nem megfizethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!