Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnátok mi lenne az?
Ismerkedsz valakivel és a randin kiderül hogy ki mivel foglalkozik. Te mit tudnál elképzelni az ideális társad munkájának?
Ez nem választható tudom de érdekelne hogy mit választanátok ha lehetne.
Írjátok oda hogy F/N
A kreatív és intelligens dolgok bejönnének. Pl. kutató, informatikus, író, festő, színész, orvos.
Ide írom, hogy F/N és F vagyok... :D
Mérnök vagyok, de nekem bejönnek a művészek, akik egyetemen tanulták komolyan, amivel foglalkoznak. Pont azért vonzó, mert az én területemtől eltér.
Bár nem tudom ez a való életben mennyire "ideális", mármint nyilván egy másik mérnök lenne a legideálisabb, ha pénzügyileg, karrier és életcélok alapján nézem. Hasonlóan gondolkoznánk szerintem, bár én erre nem annyira vágyom, csak kényelmes lenne.
N
Mérnök vagyok (informatika), szerintem a szakma mutat egy alap gondolkodásmódot, valamint egy érdeklődési területet (jó esetben). Mivel ezek fontosak egy kapcsolatban (meglegyen az összhang), így az ideálist szintén egy mérnöknek mondanám.
2-es: Szerintem egy ilyen eset nem csak kényelmes, egy hasonló érdeklődésű emberrel többet és részletesebben lehet beszélni, míg az eltérő terület eleinte izgalmas, de hosszú távon unalmas tud lenni.
Nem munka, inkább kreatív dolog, de én örülnék, ha érdekelné a regényírás és a rajzolás. Én is ezekez csinálom, ezért sok közös pontunk lenne.
N
igazabol teljesen mindegy, csak nagyjabol egyezzen az idobeosztasunk es a fizetesunk kozott se legyen oriasi res, illetve ne stresszelje halalra a munkaja, amit hazahozna allandoan. plusz ne legyen kiszamithatatlan, ertem ez alatt, hogy mondjuk 2 honapig nincs kb semmi melo, aztan egy honapig monden nap megszakad.
szoval idealis esetben ne dolgozzon se hetvegen, se ejszakankent es ne keressen fele annyit, mint en.
nyilvan jo, ha valami erdekes szakmaja van, eddigi pasijaim egy resze ‘muvesz’ volt, film vagy zene teruleten dolgoztak, ezek izgi dolgok es imponalt a kreativitasuk, de az elso bekezdes jo nehany pontja nem volt igaz rajuk. szoval lenyegeben en magan a munkan nem fogok kattogni, ha nem teszi idegbetegge es nem osszeferhetetetlen a munkarendunk. tul van ez a kerdes ertekelve.
Netes melok
Web vagy rendszerfejleszto, broker, konyvelo ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!