Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnál: életed szerelme, aki biztosan örökre hűséges marad hozzád, vagy 10 000 000 000 Ft azonnal a bankszámládra?
Senkiről sem tudhatjuk 100%-ig hogy hűséges lesz-e, de ez most egy kivételes szituáció.
Ha viszont a pénzt választod, annak az lenne az ára, hogy sosem lehetsz biztos abban, hogy akit szeretsz, az veled marad-e.
Nos, melyiket kérnéd?
A biztos szerelmet, vagy a biztos gazdagságot?
De a szerelmet nem tudnád megvenni. :)
10 éve a szerelmet mondtam volna, ma már a pénzt.
Oka: nagy szerelemből házasodtam, évekig tartó rózsaszín ködben voltam, mára kihűlt, ellaposodott, sokszor már idegesít az is ahogy levegőt vesz. Nem a hűség a probléma. Nagyon más irányba változtunk. Előtte is volt néhány kapcsolatom, ami 1-3 évig tartott. Az első év tökéletes volt, aztán mégis kisiklott a dolog és nem harmadik fél miatt. Szóval az évek meg a rutin azt mondatja velem, hogy kérem a pénzt, az legalább biztos, az érzések jönnek-mennek.
50 feletti vagyok
Nem hiszem h eletem szerelme eppen most talana ram. Viszont a gyerekeimet is tudnam tamogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!