Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közèpkorú fèrfiak, alakítanátok ki kapcsolatot amputált lábú nővel?
Ha a külseje és a személyisége bejönne, simán kezdenék párkapcsolatot ilyen nővel. A hűség nem is kérdés, hanem alap.
40/f
6-os!
Ostoba vagy és undorító!
Ajánlom figyelmetekbe Illés Fanni történetét.
Mindenkihez hűséges vagyok, függetlenül attól, hogy egészséges-e vagy sem.
Engem maga a fogyatékosság nem zavar, kivéve ha az kihat a mentális állapotára. Az a probléma igazából.
Férfiként eddig sosem gondoltam ilyeneken, amig velem sem történt egy olyan egészségügyi probléma, ami miatt egy kicsit bénább lettem.
Első ránézésre nem látszik, de sok mozdulat nem megy, akinek hasonlo gondja van, az észreveszi rajtam.
És emiatt én is egyre jobban észreveszem az embereken a "hibákat". Nincs hibátlan ember, nincs olyan, akinek valami gondja ne lenne, vag ne történhetne bármikor valami olyan, ami felboritja az életét.
Szerintem a legfontosabb, hogy ha egy amputált lábú nő vagy, hogy önellátó legyél, meglegyen a saját életed, és ne mástól kelljen függened. ÚGy nagyon nehéz társat találni. És ami még fontos, hogy ebben az idealizált világban te se egy idealizált partnert keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!