Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire figyeltek oda, hogy a párotok elé minőségi étel kerüljön?
Arra gondolok, hogyha éppen megkér valamire, hogy készíts neki reggelit vagy bármi ilyesmi. Szóval ha mondjuk csinálsz egy szendvicset és megkérdezi, hogy neki is csinálnátok egyet? Akkor mennyire figyeltek oda?
Összehányjátok mert úgyse ti eszitek meg vagy pedig szépen megkenitek a kenyeret, hogy mindenhova jusson. Tesztek bele bőven alapanyagot vagy spóroltok inkább pl a sajton?
Szóval mennyire mutatkozik meg az odafigyelés és a minőségi elkészítés és mennyire a trehány összedobom 10 másodperc alatt dolog?
Csak azért kérdem, mert nálunk az van, hogyha én készítem akkor figyelek és rakok mindent is, meg tényleg próbálom gusztán megcsinálni amibe szívesen harap az ember bele, ő meg sokszor inkább csak összehányja és még jól se néz ki.
Tudom tudom csináljam magamnak akkor, ha nem tetszik de mégis a kérdés arra irányult, hogy aki szokott a másiknak csinálni így külön valamit akár magától akár, hogyha megkérik mennyire figyel az esztétikára és a minőségi elkészítésre? vagy akár tálalásra.. tudva, hogy nem neki lesz, ő abból esetleg nem eszik stb.
Mi erre mindketten nagyon igényesek vagyunk, igy nem kell hozzá extra odafigyelés.
De volt olyan párom aki meg igénytelen volt kaja témában, tőle aztán inkább nem kértem/vártam semmit.
A titok annyi, hogy egyezzen az igényességi szintetek ezen a téren (is).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!