Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire figyeltek oda, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire figyeltek oda, hogy a párotok elé minőségi étel kerüljön?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogyha éppen megkér valamire, hogy készíts neki reggelit vagy bármi ilyesmi. Szóval ha mondjuk csinálsz egy szendvicset és megkérdezi, hogy neki is csinálnátok egyet? Akkor mennyire figyeltek oda?

Összehányjátok mert úgyse ti eszitek meg vagy pedig szépen megkenitek a kenyeret, hogy mindenhova jusson. Tesztek bele bőven alapanyagot vagy spóroltok inkább pl a sajton?

Szóval mennyire mutatkozik meg az odafigyelés és a minőségi elkészítés és mennyire a trehány összedobom 10 másodperc alatt dolog?

Csak azért kérdem, mert nálunk az van, hogyha én készítem akkor figyelek és rakok mindent is, meg tényleg próbálom gusztán megcsinálni amibe szívesen harap az ember bele, ő meg sokszor inkább csak összehányja és még jól se néz ki.

Tudom tudom csináljam magamnak akkor, ha nem tetszik de mégis a kérdés arra irányult, hogy aki szokott a másiknak csinálni így külön valamit akár magától akár, hogyha megkérik mennyire figyel az esztétikára és a minőségi elkészítésre? vagy akár tálalásra.. tudva, hogy nem neki lesz, ő abból esetleg nem eszik stb.

#szendvics #paradicsom #uborkás #lilahagymával #meg ilyenekkel
2024. jún. 20. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi erre mindketten nagyon igényesek vagyunk, igy nem kell hozzá extra odafigyelés.

De volt olyan párom aki meg igénytelen volt kaja témában, tőle aztán inkább nem kértem/vártam semmit.

A titok annyi, hogy egyezzen az igényességi szintetek ezen a téren (is).

2024. jún. 20. 16:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Mind a ketten figyelünk erre.
2024. jún. 20. 16:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Mikor mi. Amikor magamnak is csak összecsapom, egy szelet félig vajas kenyérre rácseszek egy szelet felvágottat és sajtot, akkor ő is pontosan ugyanezzel a színvonallal készült szendót kap. Amikor meg magamnak szépen kitálalok, elrendezgetem a kaját a tányéron, gusztán rácsorgatom a szószt, mittudomén, akkor természetesen ő is ugyanazt kapja. Annyi szokott a különbség lenni, hogy ha pl melegszendvicset készítek, és a végén ketchupot rakok rá, akkor neki igyekszem szív formában vagy mosoly formában önteni, magamnak meg csak rányomom és kész :D De ezt leszámítva a tálalás, az adag mérete, összetétele, az mind ugyanolyan, mint az enyém. Ha van kedvem szöszölni vele, akkor igényes, ha nincs, akkor nem. Nem teszek különbséget.
2024. jún. 20. 18:40
 14/14 anonim válasza:
Mikor volt párom, jobban odafigyeltem arra hogy ő mint eszik, mint én
aug. 6. 00:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!