Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire figyeltek oda, hogy a párotok elé minőségi étel kerüljön?
Arra gondolok, hogyha éppen megkér valamire, hogy készíts neki reggelit vagy bármi ilyesmi. Szóval ha mondjuk csinálsz egy szendvicset és megkérdezi, hogy neki is csinálnátok egyet? Akkor mennyire figyeltek oda?
Összehányjátok mert úgyse ti eszitek meg vagy pedig szépen megkenitek a kenyeret, hogy mindenhova jusson. Tesztek bele bőven alapanyagot vagy spóroltok inkább pl a sajton?
Szóval mennyire mutatkozik meg az odafigyelés és a minőségi elkészítés és mennyire a trehány összedobom 10 másodperc alatt dolog?
Csak azért kérdem, mert nálunk az van, hogyha én készítem akkor figyelek és rakok mindent is, meg tényleg próbálom gusztán megcsinálni amibe szívesen harap az ember bele, ő meg sokszor inkább csak összehányja és még jól se néz ki.
Tudom tudom csináljam magamnak akkor, ha nem tetszik de mégis a kérdés arra irányult, hogy aki szokott a másiknak csinálni így külön valamit akár magától akár, hogyha megkérik mennyire figyel az esztétikára és a minőségi elkészítésre? vagy akár tálalásra.. tudva, hogy nem neki lesz, ő abból esetleg nem eszik stb.
Én odafigyelek. Ha valamit a párom elé teszek az olyan, amit én is szívesen megennék.
F
Nem lehet, hogy nem ért hozzá és nem is akar? Vagy te túlságosan is "finnyás" vagy? Értem én, hogy jólesik az embernek ha kedveskedik a másik, de ha ő szerinte totál király ahogyan elkészítette akkor mit csináljon veled? Mondd el neki, hogy zavar ha neked ezen múlik a kapcsolat.
Én szerintem ezerszer fontosabb, hogy egyébként hogyan viselkedik veled, kiveszi-e a részét mindenből.
Tényleg nem lehet ránézni a szendvicsre, vagy te találgatsz össze-vissza? Ez itt a nagy kérdés.
Nem rosszból, de ha "felöltöztetted" a szendvicset attól még nem biztos, hogy nagyon finom, sőt még az sem, hogy tetszik neki kinézetre, de
lehet nem szól neked mert nem akar megbántani. Egyébként szokott főzni, vagy legalább sütni? Akkor is hanyag? Vagy egyáltalán semmit nem csinál csak szendvicset? Ne haragudj, de nem lehet válaszolni a kérdésre érdemlegesen mert egy mindenkinek más az ízlése, kettő nem tudjuk egyáltalán, hogy tényleg össze van csapva, vagy se. Egyetértek a 7-el.
Én eleve "háklis" vagyok erre, nem szeretem, ha más készít nekem mondjuk szendvicset és azt sem, ha más tálal nekem.
Tudom, nem olyan kardinális dolog, de szerintem mindenkinek vannak hasonló kis "kattanásai".
Én magamnak is, másnak is mindig szépen, gusztusosan tálalok, ha hideg kaját csinálok azt is, mindegy, hogy a párom az, vagy a szomszéd Mari néni, nekem ez fontos.
Van aki viszont saját magának is csak összecsapja, mert "úgyis egy helyre megy", tőlük nem "elvárható", hogy majd másnak csillivillin csainálják meg.
Talán ezért is van az előbb említett "difim". Mindenki csinálja meg/szedje ki magának és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!