Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért akarnak egyáltalán házasodni és gyerekeket?

Figyelt kérdés
Valahogy mindig csak nőtől hallani, hogy az az életcélja, hogy feleség és anya legyen. Sose talalkoztam olyan ferfival aki férj és apa akart lenni. Mindegyik inkább csajozni,bulizni, élni. A hazassagot férfi szájból leginkább börtönhöz való hasonlatban hallani. Akkor miért veszik el a nőt mégis és vállalnak gyereket? Csak a fix punci miatt, tényleg? Aztán szabadon mehet a kalandozas, mintha mi se történt volna?
2024. jún. 17. 04:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Mert ezt diktálja a természetes ösztön.
2024. jún. 17. 09:52
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

Miért ne akarnának?

Fura kérdés.

2024. jún. 17. 10:33
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Sokáig én is ezt gondoltam, de nekik sokkal kisebb rizikó. Egy gyerek egy orgazmus nekik, és tovább megy az átlagos kis nevük, vérük, a többi pasi szemében nő az értékük, tudnak gyerekfotókkal menőzni, de semmit nem kell otthon csinálniuk.

Ha nőként lehetnék apa, lehet meggondolnám, akarok-e gyereket. Akkor csak hobbi, nem munka.

2024. jún. 17. 12:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Miről beszélsz? Sok férfi szeretne gyereke(ke)t.
2024. jún. 17. 15:49
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Én is azt tapasztalom hogy a férfiak jobban vagy hamarabb akarnak mi t a nők. A nők sokat problemaznak h jöjjön meló mellett gyerek meg jajj ebe a világba szuljek? Stb. A férfiak egyszerubbek
2024. jún. 17. 16:03
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom, miért, én nőként nem akarok gyereket.
2024. jún. 17. 16:58
 17/18 anonim ***** válasza:
15%
Miért lettem lepontozva? 1es vagyok????
2024. jún. 17. 18:32
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem nagyon szoktak gratulálni annak, aki felcsinál egy nőt, még párjának is tartja , de nem veszi el.

A házasságkötéshez szoktak gratulálni, mert az azt jelenti, hogy az ember felvállalja a társát.

2024. jún. 18. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!