Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért akarnak egyáltalán házasodni és gyerekeket?

Figyelt kérdés
Valahogy mindig csak nőtől hallani, hogy az az életcélja, hogy feleség és anya legyen. Sose talalkoztam olyan ferfival aki férj és apa akart lenni. Mindegyik inkább csajozni,bulizni, élni. A hazassagot férfi szájból leginkább börtönhöz való hasonlatban hallani. Akkor miért veszik el a nőt mégis és vállalnak gyereket? Csak a fix punci miatt, tényleg? Aztán szabadon mehet a kalandozas, mintha mi se történt volna?
2024. jún. 17. 04:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Lett babánk. Terveztük is. Mégsem vettem el,nem is fogom. Akkor mégiscsak létezik?
2024. jún. 17. 05:17
 2/18 anonim ***** válasza:
96%

Több férfit is ismerek, aki jobban akar(t) gyereket és házasságot, mint a párja.

Én nőként sosem voltam oda azért, hogy feleség legyek, vagy gyerekeim legyenek. Ettől függetlenül házas vagyok és gyerekeim is vannak. De nem ez volt a fő életcélom.

Manapság inkább a nők tartják a házasságot börtönnek és egyre kevesebben akarnak gyereket.

2024. jún. 17. 05:59
 3/18 anonim ***** válasza:
80%

A többségük nem tudja a választ erre, vagy nem vallja be. Vannak akiknek minden mindegy, majd lesz valahogy alapon házasodnak. Vannak, akik tisztában vannak azzal, hogy az adott nőn kívül másnak úgysem kellenének, így valóban meg lesz a fix pina . Vannak akik hormongőzös állapotban döntenek hirtelen. Vannak akiknek anyuci pótló kell, értsd házvezetőnő. Vannak akik képtelenek vállalni azt, hogy se házasság, se gyerek nem kell nekik valójában, így inkább csak bele sodorják magukat a házasságba. Aztán tudják sajnáltatni magukat a világgal. Az már más kérdés, hogy a hátuk mögött (van aki szembe is) sokan csak röhögnek rajtuk, amikor rákezdenek a jajveszékelésre.

És vannak olyanok is, akiknek tényleg kell a fix otthonra, egy naiv, megvezethető nő, aki mellett simán lehet kalandozni, mert azt is elhiszi nekik, hogy a hó nem fehér hanem piros.

Biztosan van még nem kevés variáció ami miatt házasodnak, de 49 év alatt én ezeket láttam 90%-ban.Az őszintén, komoly szándékkal, valódi, tartós érzelmekkel való házadodást csak elvétve.

Rólunk nőkről is lehetne írni, hogy miért is házasodunk, de most ez a kérdés a férfi nemről szól.

És bocs, még kihagytam az anyagi számításból házasodási verziót. Mert bizony ilyen is van a kedves férfiaknál, de ezt ugye ők sem szeretik bevallani.

2024. jún. 17. 06:12
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
Én fiatalon is nősülni és gyerekeket akartam. Van feleségem és két gyerekem. Van sok férfi, aki családot akar, csak azok nem olyan menők a nők szemében. Nekem a feleségem az első nő az életemben. Fiatalon nem kellettem senkinek. Most pedig fordult a kocka. Gyereket is előbb akartam, mint az asszony.
2024. jún. 17. 06:17
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Mutass már be nekik 🤣 mer én meg azt hallgatom pasiktól, hogy gyerek, esküvő kell.
2024. jún. 17. 06:55
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
Tinédzserkoromban mindig arról álmodtam, hogy majd fiatalon megnősülök, gyerekeket nevelünk, szép otthonunk lesz stb. Most itt vagyok 28 évesen és normális párkapcsolatom se volt még, de szerencsésnek érzem magam, mert amennyi válást és gusztustalan szar házasságot látok az ismerőseim/rokonaim között... maradjunk annyiban, hogy valaki odafent vigyázott rám.
2024. jún. 17. 06:57
 7/18 anonim ***** válasza:
40%
Azért ismerek sok férfit, aki gyereket akar... ha biológiailag nézzük, akkor ott van az a fajta büszkeség, hogy átörökíti saját magát az utókor számára, a génjeit, a nevét.
2024. jún. 17. 08:49
 8/18 A kérdező kommentje:

ha biológiailag nézzük, akkor ott van az a fajta büszkeség, hogy átörökíti saját magát az utókor számára, a génjeit, a nevét.

😃😃 Jó gusztustalan ha valaki ezt igy fogja fel

2024. jún. 17. 09:03
 9/18 anonim ***** válasza:
62%

8: 1) ez nem mindenkinél tudatos

2) akinél tudatos... abban az esetben egyetértek, elég egoista

2024. jún. 17. 09:05
 10/18 anonim ***** válasza:
37%
Gusztustalan, de vannak ilyen példányok.
2024. jún. 17. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!