Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebből te mit szűrnél le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből te mit szűrnél le?

Figyelt kérdés

Többször hívod párodat jöjjön veled biciklizni. Mindig elutasított.

Volt egy biciklis program amire múlt héten mondtam menjünk el.

Aztán tegnap nap közben egyszer mondta beszéljünk este majd.

Közben azt mondta neki nem jó az egyensúly érzéke a biciklin.

Végül tegnap nem beszéltünk. Ma mondtam mivel itt mentek el a házunk előtt h becsatlakozunk? - Ő nem.. de miért nem szóltam h tesómék is mennek, szólhattak volna..

Mondtam ők se mondták biztosra h mennek. De mit erőltessem ezt a biciklizés témát ha az utóbbi pár alkalommal is vissza utasított

2024. jún. 14. 22:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Ez a pár alkalom kb fél év, bármi mozgásra nemet mondott.
2024. jún. 14. 23:07
 2/4 A kérdező kommentje:
De az utóbbi időben 3 4x hívtak minket szüleim meg tesómék de mindig ő nem most ezert most azért , én mehetek ha akarok.. akkor most miért is szólnának ha mentek végül biciklivel?
2024. jún. 14. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Szakadj már le erről a bicikli témáról! Túl sok a szabadidőd, arra jutottam. Meg hogy valami szellemi fogyatékosságod lehet, ha mindig ugyanazt kérdezed, és nem fogod fel, hogy évek óta mindenki azt tanácsolja, hogy szakítsatok már a f..ba.
2024. jún. 14. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Talán titkolja, hogy valójában nem tud biciklizni?
2024. jún. 15. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!