Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szűrnél le ezekből a jelekből?
Figyelt kérdés
Én 25 vagyok, a leányzó szintén, sőt, 1 nappal előttem született (nem mintha ez bármit jelentene). A "problémám" rendkívül kisiskolás: mindig mosolyog, ha meglát, szól is néhány kedves szót, azonban másokkal is ezt teszi - nagyon extrovertált, vagány kis csaj. Párszor beszélgettünk már, de komoly témákat nem érintettünk. Szilveszterkor írtam neki először egy sima BUÉK sms-t, majd utána egy olyat, amiben elmondtam, hogy jó lenne többet beszélgetnünk, szívesen megismerném mélyebben. Erre csak annyit írt vissza, hogy "Neked is boldog újévet!". Talán elkerülte a figyelmét a második, talán nem, azonban továbbra is mosolyog, meg beszélünk, amikor látom, szóval fax se tudja, mi a helyzet. Úgy érzem, hogy rám talán másképpen, kíváncsibban néz, de valamiért mintha tartana tőlem. Életvitelünkben nagyon különbözünk, ő nyitott és kedves szinte bárki felé, amíg én inkább kerülöm a sok gyáva és okoskodó hülyét, viszont közös vonásunk (és nekem ez az, ami számít) a komolyság, és talán az, hogy másokkal szemben szigorú követelményeket támasztunk - vele ellentétben én önmagamat is képes vagyok ostorozni, ha nem felelek meg ezeknek az elveknek. Bár igazából nem ismerem: félek attól, hogy mégiscsak egy felszínes, tucat lányra bukkanok benne is, mint a többi velem hasonló korú csajban. Elhívnám randira, csak nagyon félek ettől a csalódástól, nem is az esetleges visszautasítás az, ami bánt. Ha összejönnék vele, viszont megbecsülném, de nagyon. Hogyan éreztessem ezt vele, mit tegyek? Ritka esemény egyébként, hogy tanácsot kérek bárkitől. Köszönöm a válaszokat.2013. jan. 28. 23:09
1/14 anonim válasza:
Rózsaszín bugyit hord, a kedvenc színe a világoskék, és arról álmodik, hogy egy nap körbeutazza a Földet.
2/14 anonim válasza:
"fax se tudja" he?! nem is olvasom tovább
3/14 A kérdező kommentje:
Akkor meg mi a faxnak kommentálsz...
2013. jan. 28. 23:21
5/14 anonim válasza:
Szerintem az első benyomás a fontos. Ne akard bemesélni magadnak, hogy tucatlány, mikor valami mégiscsak megfogott benne. Gondolom, valamennyire már ismered, ezért nem csalódhatsz benne, max. jobban megismered. Lehet, hogy kialakítottál róla magadban egy képet, és ahhoz képest csalódni fogsz. Én egyszer így jártam, de a srácot akkor csak látomásból ismertem, de ti beszélgettetek is, szóval bátran!
6/14 anonim válasza:
Nem szeretne komolyabb kapcsolatot csak barátságot. Az sms-re is azért nem írt vissza mást a BUÉK-on kívül. Nem hinném, hogy bármi elkerülte volna a figyelmét. Végig olvasta azt az üzenetet. Nekem is van ilyen lány ismerősöm, aki mindenkivel kavar. Először azt hittem érez irántam valamit, de miután odament a következő sráchoz kiderült csak szereti bolondítani a férfiakat. Nem a legjobb fajta nők ezek.
8/14 A kérdező kommentje:
24/L: talán a legjobb megoldás tényleg az lenne, ha randi helyett még kifaggatnám a dolgokról. Egyébként érdekes, amit írsz a lányokról, akik férfiakat bolondítanak, mivel egész konkrétan tudomásom van róla, hogy megcsalja a barátját, egy alkalommal ez már biztos. Azonban ennek ellenére azt látom, hogy nála ezt egy rossz kapcsolat miatti kétségbeesés szüli, nem valódi hűtlenség, vagy szórakozottság. Túlságosan komolynak tűnik ő nekem ahhoz, ráadásul azt is rebesgetik, hogy volt már egy férje, akitől elvált. Pedig megérdemelné egy komoly pasit, azt hiszem - például engem :).
2013. jan. 28. 23:54
9/14 anonim válasza:
En az 5kHz frekvencia alatti jeleket, meg a zajt
10/14 anonim válasza:
Na most én is nagyon fontosnak tartom a belső értékeket de sejtem mi a baj:
foglalkozol a külsöddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!